Erwinek pyta: nadal jestem uroczym kotkiem? Nie wyrosłem z uroku kociaka?
Hans zapewnia: wcale nie jestem tak mały i niepozorny jak mi wmawiają. Zobacz jak wielki ze mnie kocur
Helga bacznie wszystko obserwuje
Elza to prawdziwa tygrysica
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Justyna cudna ta Wasza gromadka! Wszystkie maja śliczną, lśniącą sierść, aż zazdroszczę
A czy szanowna Koleżanka Justyna wie,ze nie wolno na balkonach hodować przezuwaczy?
Muszę zgłosić spółdzielni mieszkaniowej, że jakieś zwierzęta pasą się na Twoim balkonie
A tak powaznie, sliczne te Twoje koty! Juniorzy wyrośli ! Erwin ma słodko pociągłą twarz
Muszę zgłosić spółdzielni mieszkaniowej, że jakieś zwierzęta pasą się na Twoim balkonie
A tak powaznie, sliczne te Twoje koty! Juniorzy wyrośli ! Erwin ma słodko pociągłą twarz
ZDRADA! ZDRADA! Wszyscy wiedzą, że najpierw rude. Oj Esme, jeszcze ci Kocia przez ramię przeczyta i będzie kupa w butkach.Esme pisze:Cud, miód i orzeszki Piękne stadko. Wszystkie są słodkie, ale mnie najbardziej zachwyca Helga, uwielbiam takie czarnuszki, a potem tygryski
Kocia ma piekny, przybrudzony ( jakby sadzą) nosek
Szczerze mówiąc marzy mi sie coś rudego futrzastego... Jeszcze nigdy nie miałam rudzielca
A te pędzelki na uszach i futerko między poduszeczkami świadczą niewatpliwie o szlachetnym pochodzeniu
Szczerze mówiąc marzy mi sie coś rudego futrzastego... Jeszcze nigdy nie miałam rudzielca
A te pędzelki na uszach i futerko między poduszeczkami świadczą niewatpliwie o szlachetnym pochodzeniu
- Furia i Afera
-
- Informacje
-