Asia jesteś pewna? Jeśli tak to moje dziewczyny są arystokratkamiasiryś pisze:A te pędzelki na uszach i futerko między poduszeczkami świadczą niewatpliwie o szlachetnym pochodzeniu
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Już w tą środę jedziemy do dziadka Zyzia na 1,5 miesiąca, ale będzie szaleństwo, rumor i wariacje do białego rana matko kochana jak ja dam radę utrzymać te wariatki w granicach ogrodu? Zyziem nie mam się co przejmować bo to jedyny kot jakiego znam w ogóle bez skłonności do uciekania.
Asiu, patrzac na zdjęcia panienek nie mam żadnych watpliwości, ze to koty nalezące do "wyzszych sfer"
Bardzo zazdroszczę Tobie i dziewczynom takich wakacji ze słodkim dziadkiem Zyziem. Zieleń,taras, ogródek, szaleństwa na łonie natury...Czegóz chciec więcej?
Asiu, bawcie się dobrze i wypoczywajcie zachłystując się nieróbstwem i wolnością! Zazdroszczę
Bardzo zazdroszczę Tobie i dziewczynom takich wakacji ze słodkim dziadkiem Zyziem. Zieleń,taras, ogródek, szaleństwa na łonie natury...Czegóz chciec więcej?
Asiu, bawcie się dobrze i wypoczywajcie zachłystując się nieróbstwem i wolnością! Zazdroszczę
- Furia i Afera
Asieńko, żeby to były wakacje a tu normalny tryb życia i codzienne sprawy tylko miejsce spania inne tzn jakieś 6-7 km za Krakowem, ale masz rację z ogródkiem i kotami niechcącymi dać się złapać i zamknąć w domu gdy muszę wyjść Tak różowo to nie wygląda z tej perspektywy Wygląda na to, że wakacje to będą, ale tylko dla dziewczyn, bo HSB i ja to zaliczymy niezłą harówkę szczególnie Arek, bo bidulka będzie miała dojazd do pracy koszmarny (przez calusieńki Kraków tzn jakieś 1,5 - 2h w godzinach szczytu)!
Kurcze, a ja myslałam,ze to jakis przedwakacyjny urlopik na wsi... Rzeczywiście z tymi dojazdami nieciekawie
Wygląda na to ze to wakacje tylko dla Furii i Afery
Tylko uważajcie,zeby dziewczyny Wam zupełnie nie zdziczały Miastowe arystokratki
Ale zawsze przeciez są weekendy , piwko, grill, opalanko
Wygląda na to ze to wakacje tylko dla Furii i Afery
Tylko uważajcie,zeby dziewczyny Wam zupełnie nie zdziczały Miastowe arystokratki
Ale zawsze przeciez są weekendy , piwko, grill, opalanko
- Furia i Afera
Weekendy to jedyne pocieszenie no i to, że zdjęć będzie co niemiara, bo dziewczyny kochają hasać po ogródku (i nie tylko niestety, bo ciągnie je za ogrodzenie). Zdziczeją na bank, bo w tamtym roku to nawet Afera gnębiła małego ptaszka (instynkt łowcy się ujawnił zaledwie po 2 dniach)
[img][IMG=http://img853.imageshack.us/img853/6361/1000460.th.jpg][/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Moje grubaski,
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Moje grubaski,
- Furia i Afera
Grubaski? laseczki jak się patrzy!!! A imiona zdradzisz?ewaku pisze:Moje grubaski,
-
- Informacje
-