Esme, swietna budowla. Widac,ze koty są szczęsliwe Taki bezpieczny i pomysłowy balkon, to raj na ziemi dla futrzaków. Czy jest tam choć trochę miejsca dla Was ?
Asiu, sliczne te Twoje kotki. Sama nie wiem, która ładniejsza...Najpierw mysle sobie...Furia. Potem powiekszam zdjecie Afery i mysle...: jednak nie Furia, tylko Afera! Potem znów patrzę na Furię...I tak a kółko
Operacja "Zyzio" musiała troche trwac, sądząc po ilości produktów ubocznych
Nowa znajoma kotek jest niezwykle piękna
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Pomysły rzeczywiście super! Gratuluje pomysłowości
- Furia i Afera
Po prostu obydwie są śliczneasiryś pisze:Asiu, sliczne te Twoje kotki. Sama nie wiem, która ładniejsza...Najpierw mysle sobie...Furia. Potem powiekszam zdjecie Afery i mysle...: jednak nie Furia, tylko Afera! Potem znów patrzę na Furię...I tak a kółko
Operacja "Zyzio" musiała troche trwac, sądząc po ilości produktów ubocznych
Nowa znajoma kotek jest niezwykle piękna
A nowa znajoma bardzo oryginalna i śliczna, tylko szkoda, że taka "poniewierana" coś mi się wydaje, że to taki kot "na przyczepkę", bo pani ma jeszcze dwie rasowe kotki niesterylizowane (jako kotki rozpłodowe) siedzące w domu i jej nie lubią, a jest wysterylizowana. Koteczka (ma ok 7-8 miesięcy) wałęsa się po okolicy, czasem siedzi u nas, coś zawsze zje, połasi się chwile, ale z naszymi dziewczynami jeszcze jest na dystans, a nawet troszkę na nie posykuje.
Teraz mysle sobie ,ze nowa kolezanka Furii i Afery to "efekt" mezaliansu rasowo-dachowego. Bo coś podejrzane wydały mi sie te pędzelki na uszkach i nieco zaokrąglone pysie, tudzież puszysty ogonek...Coz, nie nadaje się do rozrodu więc poszła w odstawkę Wstrętna baba.Furia i Afera pisze: A nowa znajoma bardzo oryginalna i śliczna, tylko szkoda, że taka "poniewierana" coś mi się wydaje, że to taki kot "na przyczepkę", bo pani ma jeszcze dwie rasowe kotki niesterylizowane (jako kotki rozpłodowe) siedzące w domu i jej nie lubią, a jest wysterylizowana. Koteczka (ma ok 7-8 miesięcy) wałęsa się po okolicy, czasem siedzi u nas, coś zawsze zje, połasi się chwile, ale z naszymi dziewczynami jeszcze jest na dystans, a nawet troszkę na nie posykuje.
- Furia i Afera
Ale to kotka zabrana razem z tamtymi dwoma maine coonem i ragdolem, a nie ich córka.
Tak czy inaczej gdyby bardziej się do mnie łasiła to bym ja porwała
Chciałabym się dorwać do Furii i Afery z aparatem, szczególnie, kiedy w naturze mają takie wyostrzone zmysły. A ta koteczka chyba faktycznie ma coś z MCO. Nie wiem, czy mi sie wydaje, czy ma takie duże łapy i kształt pyszczka Śliczna jest, ale chyba nie nocuje na dworze?
Żabie stadko też sliczne, też byłoby co uwieczniać. (Jestem już uzależniona od fotografowania kotów)
Dobbi, jak chcesz faktycznie to zdjęcie w pełnej rozdzielczosci, to raczej na maila, bo ono ma 5,22 MB i rozjedzie się forum.
Żabie stadko też sliczne, też byłoby co uwieczniać. (Jestem już uzależniona od fotografowania kotów)
Dobbi, jak chcesz faktycznie to zdjęcie w pełnej rozdzielczosci, to raczej na maila, bo ono ma 5,22 MB i rozjedzie się forum.
No masz, a ja wszędzie doszukuję się ...( bez urazy )afery...Furia i Afera pisze:Ale to kotka zabrana razem z tamtymi dwoma maine coonem i ragdolem, a nie ich córka.
Ej, zabierz ją, zwab ją na kiełbaske z Lidla
- Furia i Afera
Esme: czasem śpi... tak przynajmniej oznajmiła mi jej właścicielka, cytuję "ale rano wraca"- hmmmm?
Asia: wczoraj jadła kabanosiki i animonde, ale, że to kot sąsiadki zza płotu to ciężko było by ja potem ukryć, a jak z tą babką wczoraj rozmawiałam to próbowałam ja wyczuć czy jej zależny na kotce i ewidentnie była nią zachwycona, o córce już nie wspominając jak kocha ta kotkę.
Asia: wczoraj jadła kabanosiki i animonde, ale, że to kot sąsiadki zza płotu to ciężko było by ja potem ukryć, a jak z tą babką wczoraj rozmawiałam to próbowałam ja wyczuć czy jej zależny na kotce i ewidentnie była nią zachwycona, o córce już nie wspominając jak kocha ta kotkę.
- Furia i Afera
Tak to właśnie wygląda - ze skrajności w skrajność
- Furia i Afera
WALNE ZGROMADZENIE - przewodniczący Mr. Zyzio
nie uwierzycie, siedziały tak około godzinę tym razem w zebraniu uczestniczyła (jak widać) inna koleżanką. Jak rodzice wrócą to się zdziwią ile kotów z okolicy zaczęło odwiedzać ich ogródek i dojadać to czego nie zjedzą Zyzio, Furia i Afera (Tato nie będzie zachwycony, w przeciwieństwie do mamy)
nie uwierzycie, siedziały tak około godzinę tym razem w zebraniu uczestniczyła (jak widać) inna koleżanką. Jak rodzice wrócą to się zdziwią ile kotów z okolicy zaczęło odwiedzać ich ogródek i dojadać to czego nie zjedzą Zyzio, Furia i Afera (Tato nie będzie zachwycony, w przeciwieństwie do mamy)
-
- Informacje
-