No to my na szybcika nadrabiamy zaległości. Tym razem nie za stole - Fiodor pilnuje najważniejszego sprzętu w domu (siedzi tam już od godziny)Marti :) pisze:Wszyscy czekamy na Fiodorka i Polcię.
Fotki Waszych pupili.
To dlaczego jak tylko poszłam zrzucać zdjęcia zabrał się do otwierania zamrażalnika? Mama go podkablowałaAmika pisze:Nie obrażaj kotecka, ten sprzęt nie jest najważniejszy ze względu na zawartość ale z uwagi na odpowienią wysokość
Nie ciesz się - na pewno tam trafi. U nas już nie ma miejsca, którego Fiodor by nie zwiedził, a Bestyś wygląda na większego łobuziaka niż moje futro. Wszystko przed Tobąvvillemo pisze:Fiodor jak zwykle pięknie i dostojnie na szczęście, mój Bestyś nie wchodzi na lodówkę ufff
ATO może pamiętasz jak zazdrościłam Ci rudzielca Fiodora No i mam
Charakterna bestia strasznie.Kocham całą moja czwórkę i staram się żadnego nie wyróżniac, ale Kajtek ...
Nie potrafię przejśc koło niego obojetnie
Jak patrzę na Twojego Fiodorka to az mi oczy iskrzą
Charakterna bestia strasznie.Kocham całą moja czwórkę i staram się żadnego nie wyróżniac, ale Kajtek ...
Masz Rudzielca? Pokaż, pokaż, strasznie chcę go zobaczyć Grzebałam już w wątku, ale za duże mam zaległości i nie mogęDaffodil pisze:ATO może pamiętasz jak zazdrościłam Ci rudzielca Fiodora No i mam
znaleźć
Dzięki serdeczne Cieszę się, że Ci się podobaMarti :) pisze:Piękny ten twój fiodorek.
Nie oszukuj, Fiodor sprawdzał tylko czy dokładnie zamkniętyATA pisze:To dlaczego jak tylko poszłam zrzucać zdjęcia zabrał się do otwierania zamrażalnika? Mama go podkablowałaAmika pisze:Nie obrażaj kotecka, ten sprzęt nie jest najważniejszy ze względu na zawartość ale z uwagi na odpowienią wysokość
Ja raczej nie mam zaległości ale Kajtka też jeszcze nie widziałam :
Amiko i tu mam problem Dwa czarnuszki to chudzielce.Nigdy im niczego nie brakowało i nie wiedzą co to głód.Natomiast Junior (kot dalszego sąsiada, któremu spodobał sie nasz dom ) i Kajtek jedzą na zapas bo może zabraknąc.
Dotychczas Kajtek latem wyglądał jak obraz nędzy i rozpaczy - objedzony przez kleszcze, wychudzony, prawie łysy.W styczniu był wykastrowany.Jest dużym kotem "grubej kości", ma dużo ruchu i mam nadzieję,że w końcu poczuje się bezpiecznie również "dietetycznie"
Dotychczas Kajtek latem wyglądał jak obraz nędzy i rozpaczy - objedzony przez kleszcze, wychudzony, prawie łysy.W styczniu był wykastrowany.Jest dużym kotem "grubej kości", ma dużo ruchu i mam nadzieję,że w końcu poczuje się bezpiecznie również "dietetycznie"
Super futrzak, jak wszystkie rudzielce zresztą I widać, że jest mocnej budowy tak jak Fiodor - ma takie same potężne łapy. Troszkę więcej ruchu i będzie w sam raz. Zwłaszcza, że w zimie może jeszcze nabrać trochę ciałka, więc trzeba zrobić mu na nie miejsce. Ale kocisko świetne
- Kasia i Maniuś
Beatko; jeszcze troszki i wszyscy zapomnielibyśmy jakiego koloru jest Fiodor Ale jak zwykle dumnie się prezentuje
-
- Informacje
-