Fajniutki kitek, dobrze że już zaczął dochodzić do siebie.
Mizianki
Fotki Waszych pupili.
Oto najnowsze wyczyny MP3:
podgląd niedostępny
podgląd niedostępny
Wczoraj byłam z Pysią na zdjęciu szwów. Moja dziewczynka trochę burczała, ale ogólnie była bardzo grzeczna i bardzo dzielna. Rana zagoiła się bardzo dobrze, a Pysia jest przeszczęśliwa, że nie musi już chodzić w tym okropnym kubraczku
Dziękuję bardzo Amiko, wymiziam moją pannicę na pewno. Kawalerów również
podgląd niedostępny
to jest link do zdjecia mojej kochanej Kiciuni. Jest b. złej jakości, ale i tak sie ciesze, że w końcu mogę się nia pochwalić. Niestety nie udaje mi sie wkleic zdjęcia do posta, chociaż biorę img-wklejam-img....co prawda to nie w temacie ale jeśli ktos powie mi co robie żle bede wdzieczna.
to jest link do zdjecia mojej kochanej Kiciuni. Jest b. złej jakości, ale i tak sie ciesze, że w końcu mogę się nia pochwalić. Niestety nie udaje mi sie wkleic zdjęcia do posta, chociaż biorę img-wklejam-img....co prawda to nie w temacie ale jeśli ktos powie mi co robie żle bede wdzieczna.
Aniu, kicia jest prześliczna.
Natomiast jeśli chodzi o wklejanie fotek, to musisz to zrobić tak:
[img]link[/img]
Możesz też sprówać przez stronę imageshack.us - wtedy po załadowanie wybierasz link z ramki "thumbnail for forums" i wklejasz tylko to, bez żadnych nawiasów i img
Powodzenia
Natomiast jeśli chodzi o wklejanie fotek, to musisz to zrobić tak:
[img]link[/img]
Możesz też sprówać przez stronę imageshack.us - wtedy po załadowanie wybierasz link z ramki "thumbnail for forums" i wklejasz tylko to, bez żadnych nawiasów i img
Powodzenia
Dziekuje za pomoc. Próbowałam na oba sposoby, tak jak Napisalas, a jednak ciągle coś musze robić źle i najgorsze, że nie wiem co. kopiując linki (te do forum) raz wychodzi mi link zamiast zdjęcia innym razem kwadracik:) dam sobie spokoj w takim razie, zawsze jest ten link z fotosika- takze zapraszam do oglądania:)
A tak na marginesie to chyba najfajniejszy topic, tyle tu pięknych zdjęć, Koty są poprostu boskie!!
A tak na marginesie to chyba najfajniejszy topic, tyle tu pięknych zdjęć, Koty są poprostu boskie!!
MOże następnym razem sie uda
A kicie wszystkie są super, łącznie z Twoja oczywiście
A kicie wszystkie są super, łącznie z Twoja oczywiście
Atko puki co, "moja specjalizacja" (mizerna niestety, bo nie znam angielskiego) ogranicza się tylko do imageshacka, ale postaram się znaleźć trochę czasu i poznać fotosik (chociaż nie darzę go zbytnim zaufaniem przez częste awarie i te złośliwe, czerwone krzyżyki zamiast zdjęć).ATA pisze:Aniu, Amika (nasza specjalistka od fotek) by wiedziała co robisz nie tak, a ja póki co na piechotę weszłam we właściwości Twojego zdjątka, skopiowałam adres i oto Kiciunia - prześliczna, bardzo oryginalnie umaszczona
Ania1985 zapraszam do nowego wątku o wklejaniu zdjęć. Wrazie problemów pytaj, zawsze ktoś z nas Ci podpowie
Wszystkich zachęcam do zamieszczania tam swoich uwag i swoich podpowiedzi
Oto świąteczne fotki MP3:
podgląd niedostępny
podgląd niedostępny
Czy Wasze kotki nie obchodziły Świąt? Nikt nie ma żadnych swiątecznych pikczersów?
kiweron pisze:Tak wiec moja kicia ma na imię Bella. Ma 10 miesięcy. Tutaj są jej zdjęcia: podgląd niedostępny
no tyle Wam powiem ,ze" kot to cud natury" i wszystkie koty sa cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne ..ale oczywiscie moj jest najpiekniejszy