jaki kochany ten czarny kotek, jeju...
i tak strasznie mi szkoda tych wszystkich bezdomnych, glodnych, wyrzuconych kotów...
ten mały i tak miał farta- bo teraz już go nic złego nie spotka:)
nawet jesli nie zostanie to napewno trafi w dobre rece, powodzenia!
Fotki Waszych pupili.
Beata masz oczywiście rację. Napisałem tak pod wpływem chwilowego zauroczenia tym ślicznym kociakiem. Jeśli Iza rzeczywiście bierze pod uwagę zostawienie u siebie tego malucha - musi to dobrze przemyśleć Zresztą jako doświadczona Kociara wie, że MP3 i MP4 to w końcu nie to samo Z drugiej strony, kiedy czytam na miau ile kotów może zmieścić się w jednym mieszkaniu i są szczęśliwe... Byłoby najlepiej, gdyby ktoś, kto ma małą gromadkę futer w domu wypowiedział się na ten temat
I piękne zielone oczy
Jakby został u kogoś z naszych "forumków" to z Atką mogłybyśmy sprawdzić to "swoje oko".
Iza, załóż Wegielkowi oddzielny wątek, będzie to taki nasz kiciuś, chociaż przez jakiś czas, jeśli go nie zatrzymasz u siebie
Jakby został u kogoś z naszych "forumków" to z Atką mogłybyśmy sprawdzić to "swoje oko".
Iza, załóż Wegielkowi oddzielny wątek, będzie to taki nasz kiciuś, chociaż przez jakiś czas, jeśli go nie zatrzymasz u siebie
Amika pisze: Wydaje mi się też, że wyrośnie na dorodnego kocura, bo ma grube stópki.
I jak przystało na Węgielka - superowe czarne poduchy
Amika pisze: Iza, załóż Wegielkowi oddzielny wątek, będzie to taki nasz kiciuś, chociaż przez jakiś czas, jeśli go nie zatrzymasz u siebie
Fajny pomysł Czuję, że to będzie wtedy najbardziej rozpieszczony kociak w wirtualnym świecie
Jejku, wzruszyłam się
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa i rady. Bardzo bym chciała małego zatrzymać, ale boję się, że mogę w końcu nie podołać finansowo, bo nie zapominajmy, że to już trzecia sierotka i to w ciągu 8 miesięcy i zaczynam się liczyć z tym, że takie sytuacje mogą się powtarzać.
Oczywiście jeśli nie znajdę mu dobrego (OBOWIĄZKOWO ) domku, zostanie u mnie i mam nadzieję, że MP3 dobrze go przyjmą. Narazie nie miały okazji się zapoznać z Pumusiem (tak go nazwałam, Węgielek będzie miał na drugie ), ponieważ wetka poradziła, żeby małego narazie odizolować, bo uszki nie wyglądają bardzo źle, ale lepiej dmuchać na zimne. W końcu to dziki kociak i nigdy do końca nie wiadomo.
Wątek założę
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa i rady. Bardzo bym chciała małego zatrzymać, ale boję się, że mogę w końcu nie podołać finansowo, bo nie zapominajmy, że to już trzecia sierotka i to w ciągu 8 miesięcy i zaczynam się liczyć z tym, że takie sytuacje mogą się powtarzać.
Oczywiście jeśli nie znajdę mu dobrego (OBOWIĄZKOWO ) domku, zostanie u mnie i mam nadzieję, że MP3 dobrze go przyjmą. Narazie nie miały okazji się zapoznać z Pumusiem (tak go nazwałam, Węgielek będzie miał na drugie ), ponieważ wetka poradziła, żeby małego narazie odizolować, bo uszki nie wyglądają bardzo źle, ale lepiej dmuchać na zimne. W końcu to dziki kociak i nigdy do końca nie wiadomo.
Wątek założę
Ojej, jakie maleństwo na pierwszej fotce. Słodziudka jest
A teraz wygląda jak mój Pucuś, śliczna pręgusia.
Mizianki dla dziewczynki
A teraz wygląda jak mój Pucuś, śliczna pręgusia.
Mizianki dla dziewczynki
Iza, przeglądałam właśnie fotki kotków które pokazałas. Uwielbiam takie pręguski. Uważaj sobie bo kiedyś Ci ukradnę całą trojkę No po prostu cuda. Ale musi być kabaret z taką trójką. A jak węgielek do nich dołączy to lepsze niz najlepszy film .Pozdrawiam
Hahaha, masz absolutną rację Mam z nimi niezły ubaw.
A z czterema będzie po prostu czeski film
A ukraść nie pozwolę, niech nikt nawet nie próbuje, bo będzie źle
A z czterema będzie po prostu czeski film
A ukraść nie pozwolę, niech nikt nawet nie próbuje, bo będzie źle
Wypluj te słową z nową trójką, bo ja się zastrzelę
A co do grzeczności MP3 - mogłabyś się baaaaardzo mocno zdziwić One tylko tak anielsko wyglądają
A w rzeczywistości to niezłe
Miłego dnia!
A co do grzeczności MP3 - mogłabyś się baaaaardzo mocno zdziwić One tylko tak anielsko wyglądają
A w rzeczywistości to niezłe
Miłego dnia!
-
- Informacje
-