Nika, wieczorem podam Ci na pw adres gdzie można zmniejszać zdjęcia, albo wstawiać takie miniaturki jak trochę powyżej u mnie. Można je otworzyć i ogladać w pełnym rozmiarze. Będziesz mogła zmienić swoje zdjęcia, bo inaczej administrator będzie się burzył
Nika już napisałam
Jak to się zaczeło....?
Bubuniu już wysłałam. Emblemat też tam robiłam (kilka postów wyżej podałam instrukcję)
Jakby coś nie tak, to pytajcie wieczorkiem odpowiem
Jeśli chodzi o mnie to z pochwałami chyba przesadziłaś
Jakby coś nie tak, to pytajcie wieczorkiem odpowiem
Jeśli chodzi o mnie to z pochwałami chyba przesadziłaś
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2007, 23:38 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
Absolutnie nie przesadziła , oczywiście jeśli chodzi o Ciebie . Nie tak wiele jest na naszym Forum równie życzliwych, uczynnych i wrażliwych osób. Kto jak kto, ale ja mogę już coś na ten temat powiedzieć . I zdjątko takie duże też mam dzięki Tobie. Twoja skromność dobrze o Tobie świadczy, ale my i tak wiemy swojeAmika pisze:Jeśli chodzi o mnie to z pochwałami chyba przesadziłaś
Moja propozycja: Napisz (przekopiuj treść) watek jeszsze raz, wstaw zdjecia i napisz pw do Pana Marka z prośbą o usunięcie poprzedniego .
Emblemat też możesz zrobić większy, w Avatar jest 100x75 a Twój ma 80x61.
My z Atą robiłyśmy w Thunbnai (2-gi od góry) ale teraz ma rozmiar 150x112 i nie wiem czy się zmieści, bo wcześniej było 128x96. Ale co Ci szkodzi spróbować
Przyznam się, że ja nie jestem taka mądra, tylko uparta (a co komputer za mądry dla 50-latki ) i trafiłam tam przez gogle. Wcześniej dostałam program od Aty ale po angielsku a ja ani w ząb i zaczełam szukać. I trafiłam - też po angielsku ale popróbowałam, kombinowałam i jakoś rozgryzłam. Najśmieszniejsze jest to, że 3 dni później na innym kocim forum znalazłam łopatologicznie podaną instrukcje do tegoż programu
I tak jeszcze na koniec: ze Świata Książki dostałam darmowy program do kadrowania zdjęć. Niestety mogę tylko odcinać zbędne tlo, innych funkcji tam nie ma. Ja ktoś zainteresowany to podajcie meila- wyślę.
Emblemat też możesz zrobić większy, w Avatar jest 100x75 a Twój ma 80x61.
My z Atą robiłyśmy w Thunbnai (2-gi od góry) ale teraz ma rozmiar 150x112 i nie wiem czy się zmieści, bo wcześniej było 128x96. Ale co Ci szkodzi spróbować
Przyznam się, że ja nie jestem taka mądra, tylko uparta (a co komputer za mądry dla 50-latki ) i trafiłam tam przez gogle. Wcześniej dostałam program od Aty ale po angielsku a ja ani w ząb i zaczełam szukać. I trafiłam - też po angielsku ale popróbowałam, kombinowałam i jakoś rozgryzłam. Najśmieszniejsze jest to, że 3 dni później na innym kocim forum znalazłam łopatologicznie podaną instrukcje do tegoż programu
I tak jeszcze na koniec: ze Świata Książki dostałam darmowy program do kadrowania zdjęć. Niestety mogę tylko odcinać zbędne tlo, innych funkcji tam nie ma. Ja ktoś zainteresowany to podajcie meila- wyślę.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, 21:59 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniu-Amiko jesteś GENIALNA!!
Zastosowałam się do Twojej instrukcji wklejenia większego emblematu i proszę jaki efekt :D
Super!! - dzięki wielkie!
Zastosowałam się do Twojej instrukcji wklejenia większego emblematu i proszę jaki efekt :D
Super!! - dzięki wielkie!
Uleńko, można jeszcze wykorzystać adres miniatury ze strony Perełki i wielkość byłaby w sam raz . http://perelka57.pupile.com/pup/images/ ... ka57.6.jpg
Wklejasz go w polu Profilu "odnośnik do zewnętrznego Emblematu" Ale to tylko dla porządku - Perełka jest tak śliczna, że im większa tym lepiej
Nika też troszkę wystaje
Wklejasz go w polu Profilu "odnośnik do zewnętrznego Emblematu" Ale to tylko dla porządku - Perełka jest tak śliczna, że im większa tym lepiej
Nika też troszkę wystaje
Aniu i Beatko! - jesteście PRZEKOCHANE!!
I co zrobilibyśmy bez Was na tym forum?
A co do Perełki, to powiem z pychą, że jest tak cudna , że im większe zdjęcie, tym bardziej się cieszę Chciałabym, żeby wszyscy ją podziwiali
Amiko, ale Ty masz oko!
Zachowam to duże zdjęcie, dopóki nasz grożny P. M. nie zwróci mi uwagi
I co zrobilibyśmy bez Was na tym forum?
A co do Perełki, to powiem z pychą, że jest tak cudna , że im większe zdjęcie, tym bardziej się cieszę Chciałabym, żeby wszyscy ją podziwiali
Amiko, ale Ty masz oko!
Zachowam to duże zdjęcie, dopóki nasz grożny P. M. nie zwróci mi uwagi
Mimo,że mam trzy futrzaki do oglądania na codzień ,z ogromną przyjemnością podziwam Wasze cuda natury.Wszystkie są naprawdę śliczne.
Amiko,przepraszam,że namawiałam Cię na opowiadanie o kotach.Coś takiego nawet nie mogłoby mi sie przyśnić.Myślę,że ta historia rzeczywiście jest ostrzeżeniem dla wielu.
Amiko,przepraszam,że namawiałam Cię na opowiadanie o kotach.Coś takiego nawet nie mogłoby mi sie przyśnić.Myślę,że ta historia rzeczywiście jest ostrzeżeniem dla wielu.
Już nie wystaję...
Została tylko nika
Została tylko nika
-
- Informacje
-