Kotka/Kot - METEOPATA :) i inne "dziwne" zachowania ;)
- Furia i Afera
Dziewczyny w dalszym ciągu nie zwracają uwagi na choinkę - ciekawa jestem co będzie jak bombki się pojawią
- Furia i Afera
plastikowe ale szpic szklany no i ciekawa jestem czy w tym roku znów przegryzą światełka
- Furia i Afera
Ja się Bartkowi wcale nie dziwie! Bo co by było jakby on pogryzł ich zabawki?
U nas na szczęście era gryzienia kabelków się skończyła, ale znając życie właśnie wykrakałam i choinka ulegnie zagładzie
U nas na szczęście era gryzienia kabelków się skończyła, ale znając życie właśnie wykrakałam i choinka ulegnie zagładzie
- Furia i Afera
Dziś Aferka zwariowała normalnie Wije się jak GLISTA jak tylko się na nią popatrzę i nie ważne czy jest na podłodze, czy na ladzie w kuchni, czy też na taborecie (z którego wijąc się spadła) tak się uśmiałam, że aż się popłakałam ze śmiechu
Furyjka natomiast to spryciula jedna - nauczyła się dziś otwierać przesuwne drzwi w szafie na przedpokoju (dodam, że drzwi mija wymiar 2,5 x 1 m i są lustrzane) i buszuje nam w butach, kurtach i innych szpargałach
Furyjka natomiast to spryciula jedna - nauczyła się dziś otwierać przesuwne drzwi w szafie na przedpokoju (dodam, że drzwi mija wymiar 2,5 x 1 m i są lustrzane) i buszuje nam w butach, kurtach i innych szpargałach
U mnie to Myszka umie otwierać drzwi przesuwane, ale ...od góry, tzn stojąc na szafie. Wygląda to przekomicznie, bo robi to obiema łapkami A dziw ,ze nie spada na podłogę
Nasze koty ostatnio tez są bardzo miłe i przytulaśne. Uwielbiam je! A buszowanie w szafie, to dopiero atrakcja! Tylko,że potem wszystko jest osierścione
Nasze koty ostatnio tez są bardzo miłe i przytulaśne. Uwielbiam je! A buszowanie w szafie, to dopiero atrakcja! Tylko,że potem wszystko jest osierścione
- Furia i Afera
Osierścione, wygniecione i cieplutkie
- Furia i Afera
Justyna już piątek i w weekend poleżysz
Dzisiaj znowu czekałam na przystanku ponad pół godziny. Zmarzłam potwornie W domu założyłam kapcie w kształcie świnek- są megaciepłe. Ale żebyście wy widziały reakcję moich kotów Były zadziwione. Oczka im się zrobiły wielkie Chowały sie przed kapciami za rogiem. Próbowały na nie polować. No uśmiałam sie z nich niesamowicie
- Furia i Afera
tak to opisałaś, że aż to widzę oczyma wyobraźni
-
- Informacje
-