Nie no Dobbi, Staś jest ładniejszy ! Zdecydowanie !
Skontaktuj sie z włascicielami tego kotka. Moze z tego wyniknąc ciekawa znajomość
trójłapek
- Furia i Afera
Zdjęcia tematyczne - super!!!
Ta przypuszczałam, że Stach to przybysz z inne planety (czyt. z Kanady) gdzie mieszka jego rzeczywiście brzydszy brat bliźniak
Ta przypuszczałam, że Stach to przybysz z inne planety (czyt. z Kanady) gdzie mieszka jego rzeczywiście brzydszy brat bliźniak
Uprzejmie donoszę, że oczka nawet ładnie wyglądają, a Stach przechodzi fazę rzepa, tj. przy każdej możliwej okazji włazi na ręce i nie chce zejść, nawet wiesza się na szyi. Zaczął na mnie spać nawet w nocy i czasem budzę się z takim ciężarem na brzuchy, plecach, boku, pod pachą, na piersi - w zależności jak mi się uda zasnąć.
No i wdrożył się w końcu w poranny rozkład jazdy i budzi mnie w weekendy o 6.00, bo wtedy budzik nie dzwoni, a 6.00 to 6.00 i nie ma gadania przecież.
Jak podejrzanie wcześnie przychodzę do domu, to znaczy,że wet może być, więc trzeba zwiewać do norki. Po 16.00 nie ma takiego niebezpieczeństwa, więc nie rusza pupki z poduszki, a po 21.00 to już przesada i trzeba czekać pod drzwiami z mordą (tj. wyciem niezadowolenia).
No i wdrożył się w końcu w poranny rozkład jazdy i budzi mnie w weekendy o 6.00, bo wtedy budzik nie dzwoni, a 6.00 to 6.00 i nie ma gadania przecież.
Jak podejrzanie wcześnie przychodzę do domu, to znaczy,że wet może być, więc trzeba zwiewać do norki. Po 16.00 nie ma takiego niebezpieczeństwa, więc nie rusza pupki z poduszki, a po 21.00 to już przesada i trzeba czekać pod drzwiami z mordą (tj. wyciem niezadowolenia).
- Furia i Afera
I wychodzi na to, że Stach to wielce inteligentna bestia, nawet na zegarku się doskonale zna! Proszę więc więcej nie nazywać go kotem wybrakowanym, bo brak łapki rekompensuje gigantycznym móżdżkiem
No to nie rozumiem czemu właściciel tego giganta nie jest w stanie zrozumieć, że po zmroku nigdzie mu nie zwieję, tylko budzi się za każdym razem jak wyjdę do łazienki i biegnie wyć pod drzwiami, aż wrócę i wezmę go na ręce.Furia i Afera pisze:I wychodzi na to, że Stach to wielce inteligentna bestia, nawet na zegarku się doskonale zna! Proszę więc więcej nie nazywać go kotem wybrakowanym, bo brak łapki rekompensuje gigantycznym móżdżkiem
- Furia i Afera
Odpowiedź jest prosta: jest na tyle inteligentny, ze woli sprawdzić czy na pewno nie zwiejesz niż dać się oszukać i "być mądrym po szkodzie"dobbinka pisze:No to nie rozumiem czemu właściciel tego giganta nie jest w stanie zrozumieć, że po zmroku nigdzie mu nie zwieję, tylko budzi się za każdym razem jak wyjdę do łazienki i biegnie wyć pod drzwiami, aż wrócę i wezmę go na ręce.
- Furia i Afera
Jakby mogło być inaczejzoltazaba pisze:Asia słusznie prawi
Jestem tak biała jak Królowa Śniegu czasami. Nawet nie chcę myśleć ile włochów jest pod klawiaturą. Codziennie mu ściągam pół garści z poduszki, którą zaanektował na legowisko. Główny zgryz, to że mam większość czarnych i ciemnych ubrań. Ale pewnie mogło być gorzej.
Posiłek bez włosa posiłkiem straconym!:)))
Posiłek bez włosa posiłkiem straconym!:)))
- Furia i Afera
Dziewczyny taki już nas los - włos włosa goni
Moje zwierzę nic a nic mnie się nie boi. Próbowałam go przestraszyć, pokropić wodą, jak strasznie płakał bez powodu - po prostu stoi, patrzy na mnie i wyje, nic. Zainteresował się co to za mokre leci ale nic sobie nie zrobił z tego. I to koteczek, który ucieka od wszystkiego i od wszystkich.
- Furia i Afera
Spróbuj może klaśnięcia dłońmi, na moje dziewczyny to działa i jeszcze głośnie "psyt" - spróbować zawsze można, a nóż widelec
-
- Informacje
-