Znalazłam taki ciekawy słownik kociej mowy:
trójłapek
Sama do siebie pisze ale co tam:)
Takie cos znalazłam pod jakims artykułem zoologicznym. Włos sie jeży:
Takie cos znalazłam pod jakims artykułem zoologicznym. Włos sie jeży:
2011-05-11 Ja mam dwie kotki które urodziły po 4 kotki. Teraz mam w domu 10 kotów!Fajnie, ale kotki mamy oddać do schroniska, tylko nie wiem jak je rozpoznać. POMOCYY:)
- Furia i Afera
Dobbi Ty mi lepiej na maila odpowiedz!
Już, moment. Nie sprawdzam co 5 min. wbrew pozorom ja na tym kompie teraz pracuję:P
Zgadzam się na wszystko. Co prawda ta pora mnie zabije ale masz rację. Wymyśliłam, że wezmę Stasia na ręce, to się zmieścimy na przodzie i nie będzie kontaktu z Dziewczynami. Może być? Stach już jeździł na smyczy i się sprawuje.
Zgadzam się na wszystko. Co prawda ta pora mnie zabije ale masz rację. Wymyśliłam, że wezmę Stasia na ręce, to się zmieścimy na przodzie i nie będzie kontaktu z Dziewczynami. Może być? Stach już jeździł na smyczy i się sprawuje.
- Furia i Afera
Ok nie ma problemu, ale jak chcesz transporter to też nie ma sprawy bo dziewczyny będą zamknięte w swoim
W takim razie jestem jutro o 8:30
W takim razie jestem jutro o 8:30
Ale, Wy Dziewczyny, macie fajnie!
Możecie wspierać się w róznych problemach, razem zawsze raźnej wybrać się do weta! Ja muszę jeździć ze swoim TŻ , który jest bardzo niecierpliwy i cały czas pogania moją panią doktor (a lubimy sobie czasem pogawędzić o kotach , facetach... )
A Ty Dobbi, nie bądź taka gniewalska Wystarczy, że Karolcia ma do nas uwagi...
No i wrzuć ten filmik
Możecie wspierać się w róznych problemach, razem zawsze raźnej wybrać się do weta! Ja muszę jeździć ze swoim TŻ , który jest bardzo niecierpliwy i cały czas pogania moją panią doktor (a lubimy sobie czasem pogawędzić o kotach , facetach... )
A Ty Dobbi, nie bądź taka gniewalska Wystarczy, że Karolcia ma do nas uwagi...
No i wrzuć ten filmik
- Furia i Afera
Spokojna głowa - jutro go rozgadamy
-
- Informacje
-