Życie poboczne właściciela kota
- Furia i Afera
Widzisz, a ja doszukuję się w tych Świętach (bo do innych nie mam w ogóle sentymentu) tego czegoś, kurcze sama nie wiem jak to opisać - hmmmm? Nie chodzi tu o przysmaki, ani prezenty, tylko o takie "coś" w powietrzu - o ciepło, spokój na ulicach, błogą ciszę w domu, zapach igliwia... Uwielbiam, jak wrócimy z wigilii, zapalić świeczkę, włączyć choinkę i inne świąteczne światełka, usiąść i tak na moment poczuć, że wszystko jest ok
- Furia i Afera
Hello (jak Mariolka z kabaretu ), coś nam forum ucichło
Powiem Wam dziewczyny w tajemnicy, ze ja już nie blond teraz mam sierść dość ciemna taki niby kasztan - ot taka mała zmiana Ciekawa jestem co HSB powie
Powiem Wam dziewczyny w tajemnicy, ze ja już nie blond teraz mam sierść dość ciemna taki niby kasztan - ot taka mała zmiana Ciekawa jestem co HSB powie
- Furia i Afera
Justyna, mogłaś i wcześniej bez wyrzutów, bo ja uwielbiam i uwielbiałam kawały oraz uwagi o blondynkach
A zdjęcia jak zrobię to obiecuję wkleić
Prześlij mi takiego naleśnika pyszniutkiego, bo aż mi ślinka cieknie! Tylko proszę dużego
A zdjęcia jak zrobię to obiecuję wkleić
Prześlij mi takiego naleśnika pyszniutkiego, bo aż mi ślinka cieknie! Tylko proszę dużego
No, jednego naleśnika to jeszcze mogę odstąpić. Ale tego chlebka własnej roboty co to dziś dostałam od pacjentki za nic nie oddam. Na śniadanko zaplanowałam niezwykły chlebek, prawdziwne masło, miód z zaufanej pasieki, kawę z mlekiem... I się rozmarzyłam...
- Furia i Afera
Osz Ty wredna małpo nie rób smaka, bo do łodzi za daleko żebym na śniadanie zdążyła
I dobrze! Bo pyszne było to śniadanko. Szkoda, że w tygodniu nie bardzo jest czas, by się tym podelektować.
U nas dzisiaj biało Rano pokazałam kotom śnieg. Ale się śmiałam z ich zdziwienia, trzepania łapkami, smakowania śniegu. Aż szkoda z domu wychodzić...
U nas dzisiaj biało Rano pokazałam kotom śnieg. Ale się śmiałam z ich zdziwienia, trzepania łapkami, smakowania śniegu. Aż szkoda z domu wychodzić...
- Furia i Afera
HSB to przypadek beznadziejny nie podobało by mu się chyba jakbym łysa przyszła
Powiedział, że fajnie i ze tak samo dobrze jak w blond Kochany ten mój chłop
Powiedział, że fajnie i ze tak samo dobrze jak w blond Kochany ten mój chłop
- Furia i Afera
Po tylu latach już chyba nie zakochany
Czy się podobam? Nie wiem muszę się chyba przyzwyczaić, bo różnica jest ogromna
Ja nie szeptem, ja krzykiem - LIPA JAK CHOLERA Z PRACĄ! Zaczynam się zastanawiać czy nie zmniejszyć swoich wymagań?
Czy się podobam? Nie wiem muszę się chyba przyzwyczaić, bo różnica jest ogromna
Ja nie szeptem, ja krzykiem - LIPA JAK CHOLERA Z PRACĄ! Zaczynam się zastanawiać czy nie zmniejszyć swoich wymagań?
-
- Informacje
-