Wygrałam w klubie fitness do którego chodzę (chodziłam, bo aktualnie je wykupiłam karnetu - może w przyszłym tygodniu). Zorganizowali 3 urodziny klubu i warunkiem uczestniczenia w konkursie było skorzystanie z zajęć w dzień urodzin, wypełnienie ankiety i obecność na dietetycznym torcie i losowaniu Troszkę nie chciałam iść, bo tam wszyscy się znają, a ja sama jak palec, bo żadna z moich koleżanek (nawet siostra) nie chcą chodzić na fitness - leniuchy! Ale jak to ja, poszłam i wygrałam jedną z nagród tj masaż opłacało się! Co prawda do tortu się nie dopchałam, bo chętnych było mnóstwo, ale zgarnęłam zaproszenie
Pogoda u nas tez obrzydliwa ale tak jak i twój nastrój u mnie całkiem, całkiem. Dziewczyny tylko od 3:42 dziś w nocy marudzą okropnie, znaczy się najbardziej marudzi Afera - diabeł nie kot
A Ty się nie przejmuj pacjentami (bardzo to mało profesjonalne z mojej strony) i ciesz się dobrym nastrojem!
Życie poboczne właściciela kota
Staram się nie przejmować. Zrzucam wszystko na kierownika poradni
Jak ja bym chciała chodzić z kimś na jakieś ćwiczenia. Na samotne jestem za mało konsekwentna Zawiszczę ci tego SPA z całych sił, z całego mojego maleńkiego serca.
Jak ja bym chciała chodzić z kimś na jakieś ćwiczenia. Na samotne jestem za mało konsekwentna Zawiszczę ci tego SPA z całych sił, z całego mojego maleńkiego serca.
- Furia i Afera
Maleńkiego? Co Ty wygadujesz? Serducho to Ty masz wielgachne jak Śniardwy i Mamry razem wzięte wariatko jedna! Z reszta tak jak nasza Asia od Rysia
- Furia i Afera
Asia Twoja ostatnia wypowiedź to się nadaje do miejsca gdzie pracuje Justyna, bo chyba przesadzasz i tez potrzebujesz terapii WSTRZĄSOWEJ!!!
Zgadzam się z Furiową Asią. Jak ja pojadę na basen to jeszcze nigdy nie widziałam grubszej od siebie osoby. Ale jakoś mi to nie przeszkadza. Jestem jaka jestem, taką siebie akceptuję i kocham. I taką mnie kocha mój HSB. A opinii innych jakoś nie bardzo mam ochotę słuchać. Tym bardziej, że jak pokazuje sytuacja z cukierkami czekoladowymi, wszystko jest względne
Chętnie skorzystałabym z takiej terapii wstrząsowej A mam tu na mysli....wytrząsanie tkanki tłuszczowej Naprawdę
Niezbyt akceptuję swój wygląd, ale ( szczerze mówiąc ) nie robię nic, aby go zmienić Więc chyba nie jest to mój jakis wielki problem, ale....i tak bym sie nie rozebrała . Moze to wina mojej pracy. Jakos nie mam ochoty, aby moje ciało oglądali moi uczniowie Tym bardziej,ze mieszkam w małym mieście i gdzie nie pójdę tam...moi uczniowie
Niezbyt akceptuję swój wygląd, ale ( szczerze mówiąc ) nie robię nic, aby go zmienić Więc chyba nie jest to mój jakis wielki problem, ale....i tak bym sie nie rozebrała . Moze to wina mojej pracy. Jakos nie mam ochoty, aby moje ciało oglądali moi uczniowie Tym bardziej,ze mieszkam w małym mieście i gdzie nie pójdę tam...moi uczniowie
- Furia i Afera
Asia to jest chyba tak jak mówisz: to nie kompleksy tylko kokieteria A i tak jest najważniejsze, że masz kochanego dzieciaka, kochanego TŻ i przekochane kociaki reszta się nie liczy!
To prawda, te wartości sa najważniejze. Ale wolałabym lepiej czuć się we własnym ciele Chociaz....w moim wieku parę kg mniej też juz niewiele pomoże
Ale za to musze sie pochwalic, ze mój TŻ bardzo przystojny, a ten kochany dzieciak ma.....2 m wzrostu ( jest wspaniałym młodym człowiekiem, ma tylko 2 wady- nie chce się uczyc i jest baaaaardzo nerwowy )
Ale za to musze sie pochwalic, ze mój TŻ bardzo przystojny, a ten kochany dzieciak ma.....2 m wzrostu ( jest wspaniałym młodym człowiekiem, ma tylko 2 wady- nie chce się uczyc i jest baaaaardzo nerwowy )
- Furia i Afera
Nie dość , że Twój TŻ przystojny to do tego ma dobry gust , a dzieciaczek to maleństwo które może nie chce się uczyć, bo może nie musi jak inteligencje po mamusi odziedziczył
Proszę mnie nie zawstydzać ! (dziękuję za przemiłe słowa
Az tak wysoko siebie nie oceniam. Mam mnóstwo wad! Np nie umiem gotować No i mówię za duzo-można powiedzieć,ze jestem gderliwa i pyskata
Jedną z moich nielicznych zalet ( którą nie wstydze się chwalić) jest dobre, wielkie serce Jestem tez wesoła i bezpośrednia
Az tak wysoko siebie nie oceniam. Mam mnóstwo wad! Np nie umiem gotować No i mówię za duzo-można powiedzieć,ze jestem gderliwa i pyskata
Jedną z moich nielicznych zalet ( którą nie wstydze się chwalić) jest dobre, wielkie serce Jestem tez wesoła i bezpośrednia
No to w kwestii mojego milczenia- w pracy netu nie miałam Przy okazji wiadomo czym się w pracy zajmuję
W kwestii HSB/TŻ, ja zawsze powtarzałam, że podobają mi się wysocy, przystojni bruneci, ale pewnie wyląduję z niskim łysiejącym blondynem. No zupełnie jakbym HSB widziała. Tylko o okularach zapomniałam
W kwestii HSB/TŻ, ja zawsze powtarzałam, że podobają mi się wysocy, przystojni bruneci, ale pewnie wyląduję z niskim łysiejącym blondynem. No zupełnie jakbym HSB widziała. Tylko o okularach zapomniałam
Wiadomo,ze uroda bierze sie z wnetrza Jesli ktos nie wierzy w te święta słowa, niech chociażby obejrzy Joanne Krupę w... tap madl ( kobieta, która uchodziła za piekność stała sie nagle brzydulą. A wszystko przez to,ze ja blizej poznaliśmy!) Justynko, szkoda,ze tego nie oglądasz! Program "obciachowy", ale podnosi poczucie własnej wartości. I pośmiać się można
- Furia i Afera
Asia tez zerkam na ten "ekstra" program Śmiechu co nie miara nawet HSB się wciągnął i bezlitośnie komentuje
A tak z innej beczki: już nie mogę się doczekać Świąt. Jakoś w tym roku mam na Święta wielka ochotę, ten klimat, ciepełko domowe, zapachy i atmosferę. Nie ukrywam, ze też czekam z niepokojem co w tym roku dziewczyny wykombinują z choinka, bo w tamtym roku przegryzły światełka i potłukły bombki
A tak z innej beczki: już nie mogę się doczekać Świąt. Jakoś w tym roku mam na Święta wielka ochotę, ten klimat, ciepełko domowe, zapachy i atmosferę. Nie ukrywam, ze też czekam z niepokojem co w tym roku dziewczyny wykombinują z choinka, bo w tamtym roku przegryzły światełka i potłukły bombki
Z tego też powodu od kilku lat nie mam choinki . Moja co chwile leżała na podłodze No i ten dźwięk bombek toczących się w nocy po panelach..... - nie do zniesienia
A ja chyba nie przepadam za świętami. Przeraza mnie ich galopująca komercjalizacja . I smakołyki juz nie smakują tak samo .Mamy je przeciez na codzień
A ja chyba nie przepadam za świętami. Przeraza mnie ich galopująca komercjalizacja . I smakołyki juz nie smakują tak samo .Mamy je przeciez na codzień
-
- Informacje
-