Życie poboczne właściciela kota

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Furia i Afera

17 listopada 2010, 09:08

Wygrałam w klubie fitness do którego chodzę (chodziłam, bo aktualnie je wykupiłam karnetu - może w przyszłym tygodniu). Zorganizowali 3 urodziny klubu i warunkiem uczestniczenia w konkursie było skorzystanie z zajęć w dzień urodzin, wypełnienie ankiety i obecność na dietetycznym torcie i losowaniu :) Troszkę nie chciałam iść, bo tam wszyscy się znają, a ja sama jak palec, bo żadna z moich koleżanek (nawet siostra) nie chcą chodzić na fitness - leniuchy! Ale jak to ja, poszłam i wygrałam jedną z nagród tj masaż :) opłacało się! Co prawda do tortu się nie dopchałam, bo chętnych było mnóstwo, ale zgarnęłam zaproszenie :)
Pogoda u nas tez obrzydliwa :( ale tak jak i twój nastrój u mnie całkiem, całkiem. Dziewczyny tylko od 3:42 dziś w nocy marudzą okropnie, znaczy się najbardziej marudzi Afera - diabeł nie kot :twisted:
A Ty się nie przejmuj pacjentami (bardzo to mało profesjonalne z mojej strony) i ciesz się dobrym nastrojem!
zoltazaba

17 listopada 2010, 09:37

Staram się nie przejmować. Zrzucam wszystko na kierownika poradni :wink:
Jak ja bym chciała chodzić z kimś na jakieś ćwiczenia. Na samotne jestem za mało konsekwentna :roll: Zawiszczę ci tego SPA z całych sił, z całego mojego maleńkiego serca.
Awatar użytkownika
Furia i Afera

17 listopada 2010, 10:19

Maleńkiego? Co Ty wygadujesz? Serducho to Ty masz wielgachne jak Śniardwy i Mamry razem wzięte :D wariatko jedna! Z reszta tak jak nasza Asia od Rysia :)
asiarysia

17 listopada 2010, 17:26

A ja nigdy nie poszłabym na fitnss, a tym bardziej do SPA :shock: Dlaczego? To proste! W życiu bym sie nie rozebrała :roll:
Justyno, tą pacjentka z poradni sie nie przejmuj :) Ona po prostu Ci udowadnia, ze.... naprawdę potrzebuje terapii :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Furia i Afera

17 listopada 2010, 18:19

Asia Twoja ostatnia wypowiedź to się nadaje do miejsca gdzie pracuje Justyna, bo chyba przesadzasz i tez potrzebujesz terapii ;) WSTRZĄSOWEJ!!! :P
zoltazaba

17 listopada 2010, 19:17

Zgadzam się z Furiową Asią. Jak ja pojadę na basen to jeszcze nigdy nie widziałam grubszej od siebie osoby. Ale jakoś mi to nie przeszkadza. Jestem jaka jestem, taką siebie akceptuję i kocham. I taką mnie kocha mój HSB. A opinii innych jakoś nie bardzo mam ochotę słuchać. Tym bardziej, że jak pokazuje sytuacja z cukierkami czekoladowymi, wszystko jest względne :wink:
asiarysia

17 listopada 2010, 20:06

Chętnie skorzystałabym z takiej terapii wstrząsowej :lol: A mam tu na mysli....wytrząsanie tkanki tłuszczowej :roll: Naprawdę :|
Niezbyt akceptuję swój wygląd, ale ( szczerze mówiąc ) nie robię nic, aby go zmienić 8) Więc chyba nie jest to mój jakis wielki problem, ale....i tak bym sie nie rozebrała :shock: . Moze to wina mojej pracy. Jakos nie mam ochoty, aby moje ciało oglądali moi uczniowie :roll: Tym bardziej,ze mieszkam w małym mieście i gdzie nie pójdę tam...moi uczniowie :evil:
Awatar użytkownika
Furia i Afera

18 listopada 2010, 07:52

Asia to jest chyba tak jak mówisz: to nie kompleksy tylko kokieteria ;) A i tak jest najważniejsze, że masz kochanego dzieciaka, kochanego TŻ i przekochane kociaki :) reszta się nie liczy!
asiarysia

18 listopada 2010, 11:48

To prawda, te wartości sa najważniejze. Ale wolałabym lepiej czuć się we własnym ciele :| Chociaz....w moim wieku parę kg mniej też juz niewiele pomoże :roll:
Ale za to musze sie pochwalic, ze mój TŻ bardzo przystojny, a ten kochany dzieciak ma.....2 m wzrostu :shock: ( jest wspaniałym młodym człowiekiem, ma tylko 2 wady- nie chce się uczyc i jest baaaaardzo nerwowy :shock: )
Awatar użytkownika
Furia i Afera

18 listopada 2010, 13:15

Nie dość , że Twój TŻ przystojny to do tego ma dobry gust :), a dzieciaczek to maleństwo ;) które może nie chce się uczyć, bo może nie musi jak inteligencje po mamusi odziedziczył :)
asiarysia

18 listopada 2010, 14:44

Proszę mnie nie zawstydzać ! :oops: (dziękuję za przemiłe słowa
Az tak wysoko siebie nie oceniam. Mam mnóstwo wad! Np nie umiem gotować :roll: No i mówię za duzo-można powiedzieć,ze jestem gderliwa i pyskata
Jedną z moich nielicznych zalet ( którą nie wstydze się chwalić) jest dobre, wielkie serce :oops: Jestem tez wesoła :) i bezpośrednia :)
zoltazaba

18 listopada 2010, 16:43

No to w kwestii mojego milczenia- w pracy netu nie miałam :( Przy okazji wiadomo czym się w pracy zajmuję :oops:
W kwestii HSB/TŻ, ja zawsze powtarzałam, że podobają mi się wysocy, przystojni bruneci, ale pewnie wyląduję z niskim łysiejącym blondynem. No zupełnie jakbym HSB widziała. Tylko o okularach zapomniałam :lol:
asiarysia

19 listopada 2010, 23:24

Wiadomo,ze uroda bierze sie z wnetrza :!: Jesli ktos nie wierzy w te święta słowa, niech chociażby obejrzy Joanne Krupę w... tap madl ( kobieta, która uchodziła za piekność stała sie nagle brzydulą. A wszystko przez to,ze ja blizej poznaliśmy!) Justynko, szkoda,ze tego nie oglądasz! Program "obciachowy", ale podnosi poczucie własnej wartości. I pośmiać się można :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Furia i Afera

20 listopada 2010, 07:57

Asia tez zerkam na ten "ekstra" program :D Śmiechu co nie miara :D nawet HSB się wciągnął i bezlitośnie komentuje :D

A tak z innej beczki: już nie mogę się doczekać Świąt. Jakoś w tym roku mam na Święta wielka ochotę, ten klimat, ciepełko domowe, zapachy i atmosferę. Nie ukrywam, ze też czekam z niepokojem co w tym roku dziewczyny wykombinują z choinka, bo w tamtym roku przegryzły światełka i potłukły bombki :D
asiarysia

20 listopada 2010, 09:27

Z tego też powodu od kilku lat nie mam choinki :( . Moja co chwile leżała na podłodze :lol: No i ten dźwięk bombek toczących się w nocy po panelach..... :roll: - nie do zniesienia :evil:
A ja chyba nie przepadam za świętami. Przeraza mnie ich galopująca komercjalizacja :shock: . I smakołyki juz nie smakują tak samo :( .Mamy je przeciez na codzień :?
ODPOWIEDZ
  • Informacje