OK.Anonymous pisze:zanim zdobedziesz identyfikator napisz od wewnetrznej strony obrozy tel. kontaktowy
nie wpadłam na to
owoc granatu pisze:
czym karmimy naszego psa bo ma takie piekne i lsniace futro. tamten pies u swojej wlascicielki byl tylko na suchej karmie . nie wiem, ja jakos nie wierze w te suche karmy .... nasz tez ja podgryza ale glownie dostaje prawdziwe jedzenie : surowe lub gotowane miesko, kosci . gdy mam kurczaka miele go w calosci z koscmi w maszynce i podaje. inne surowe miesko wraz z twarda kostka tez wcina az mu sie uszy trzesa , lubi zoltka jaj , miesko gotowane z ryzem i warzywami ... itd.
no i ta moja znajoma zaczela podkarmiac tego papillona , gotowala mu pyszne jedzonko , codziennie wyczesywala itd. gdy pies wrocil do prawowitej wlascicielki odmowil jedzenia suchej karmy i nasiusial jej do lozka , chyba w ramach protestu bo nigdy tego nie robil.
nelson pisze:GIZIU pisze:
Też bym nasikał swojemu właścicielowi jak by mnie całe życie karmił sucharami a potem dał by mi ktos spróbować jak smakuje jedzenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości