Jak sobie poradzić po stracie psa.....
Temat jakże kiedyś prowadzony super , pomagający pozbierać się po stracie ukochanego psiaka - dzisiaj schodzi na "psy" ! Głupiutkie wpisy przypadkowych ludzi , nic nie wnoszące do tematu . Wielka szkoda , że tak się to skończyło !
pierwszy pies był zemna 17 lat nie ma go juz 8 a to dalej tak samo boli pomimo tego ze mam teraz dwa psy ból po pierwszym jest taki sam
Droga Aniu!, jezeli jesteś jeszcze tutaj, to wiec że rozumie Cię i wspieram w Twoich przekonaniach. Nasze pieski są nam tak bliskie, że nigdy nie uda nam się za nimi nie płakać. Ale to wiemy tylko my-miłośnicy czworonogów. Drógi piesek ma się dobrze?
-
Chyba nie tylko we mnie krew wrze.
Nie, Dominiko, nie mogę kupić,/adoptować kolejnego psa. Zmarłego przyjaciela nikt nie zastąpi i to nie o to chodzi. Ludzie darujcie sobie te teksty o braniu drugiego psa/kota/ świnki/królika itp. Nie po to ten temat został założony, żeby czytać takie wpisy. To temat do dzielenia się bólem, wspólnego płaczu i wzajemnego wsparcia, bo często nie otrzymuje się go w realnym świecie. Uszanujcie to i nie wykorzystujecie go do nabicia sobie postów.
Nie, Dominiko, nie mogę kupić,/adoptować kolejnego psa. Zmarłego przyjaciela nikt nie zastąpi i to nie o to chodzi. Ludzie darujcie sobie te teksty o braniu drugiego psa/kota/ świnki/królika itp. Nie po to ten temat został założony, żeby czytać takie wpisy. To temat do dzielenia się bólem, wspólnego płaczu i wzajemnego wsparcia, bo często nie otrzymuje się go w realnym świecie. Uszanujcie to i nie wykorzystujecie go do nabicia sobie postów.
Mam takie same odczucia . Temat tak bardzo potrzebny dla wielu właścicieli , którzy stracili swojego przyjaciela . Tylu dobrych ludzi tu gościło , którzy pomagali i wspierali . Na żadnym innym forum nie spotkałam takich wirtualnych przyjaciół , którzy potrafili współczuć , dawać rady jak psycholog . A ile czasu poświęcili ! ....... i dzisiaj co się stało - dno !!! Durne wpisy jakiś małolatów ! Najbardziej mnie dziwi to , że moderator , który tak czuwał nad tym tematem i kasował wartościowe posty , dzisiaj tego nie widzi i nie fatyguje się , żeby te płytkie , infantylne i powtarzające się posty usunąć . A tak na marginesie , całe to forum bardzo podupadło , stałych użytkowników coraz mniej .No , ale to wola i decyzja .......... nie chcę kończyć .Seiti pisze:Chyba nie tylko we mnie krew wrze.
Tak mój drugi psiak ma się dobrze póki co .dorota1963 pisze:Droga Aniu!, jezeli jesteś jeszcze tutaj, to wiec że rozumie Cię i wspieram w Twoich przekonaniach. Nasze pieski są nam tak bliskie, że nigdy nie uda nam się za nimi nie płakać. Ale to wiemy tylko my-miłośnicy czworonogów. Drógi piesek ma się dobrze?
tak moja droga nie zastąpi drugi zwierzak tego pierwszego,ukochanego przyjaciela,ale powiem ci jedno mialam tu juz nie pisać.ale czytajac co piszesz nie zgadzam się z tobą.po odejściu Hektora bylam w strasznej rozpaczy i do dziś tesknię za nim mimo że mineło 8miesięcy.i dzięki temu forum i wsparciu tu tylu przyjaciół wziełam kotkę,bo na pieska nie mam czasu.i ona jest adoptowana przezemnie a ja dzięki niej naprawdę leczę w jakimś stopniu swoje zaplakane serce i dziś bym jej już nie odała.i śmiem muwić jeżeli jest możliwośc adopcji to naprawdę polecam to pomaga.w jakimś stopniu!Gość pisze:Mam takie same odczucia . Temat tak bardzo potrzebny dla wielu właścicieli , którzy stracili swojego przyjaciela . Tylu dobrych ludzi tu gościło , którzy pomagali i wspierali . Na żadnym innym forum nie spotkałam takich wirtualnych przyjaciół , którzy potrafili współczuć , dawać rady jak psycholog . A ile czasu poświęcili ! ....... i dzisiaj co się stało - dno !!! Durne wpisy jakiś małolatów ! Najbardziej mnie dziwi to , że moderator , który tak czuwał nad tym tematem i kasował wartościowe posty , dzisiaj tego nie widzi i nie fatyguje się , żeby te płytkie , infantylne i powtarzające się posty usunąć . A tak na marginesie , całe to forum bardzo podupadło , stałych użytkowników coraz mniej .No , ale to wola i decyzja .......... nie chcę kończyć .Seiti pisze:Chyba nie tylko we mnie krew wrze.
-
- Informacje
-