Z braku laku przypomnę mojego Kurczaczka ( tak mówię na Rysia). Taki cudak ...Seiti pisze: Swoją drogą ciekawe jak tam Książę Kurczak...![]()

.asiryś pisze:Ciesze sie,że Rysia Ci siepodoba
a wpychaj się Ziomalu wpychaj ,na chama nawet,najlepiej jeszcze ze swoim pluszowym Słodziakiem ,dyć Słodziakami ♥Seiti pisze:muszę się Wam wepchnąć do dyskusji bo zobaczyłam Rysię.![]()
O mammamija ,jaki Ty masz kawałł Kotaaaaasiryś pisze:
To teges jak najbardziej z jajcem było skrobnięteEsme pisze:Mina jest bardzo teges
Uuuu,szkodaSeiti pisze:Ja niestety nie mogę mieć kociastego futerka![]()
Esme pisze: To jeszcze kila fotek z serii łapki i noski:
Esme pisze:A teraz deser
Nie mogę już wytrzymać, więc przedstawiam wreszcie swoje przyszłe wymarzone, malutkie (na razie) szczęście, urodzone 19.03.2013.
Oto Książę Ryszard II vel Maks
![]()
jestem u góry po lewej![]()
Ja też wymiękłam,jak tę małą Glizdę oglądałamasiryś pisze:
Szczerze? popłakałam się![]()
Ale to na 120 % przesądzone,ze nie mozesz mieć futrzaka ?Seiti pisze:A mnie skręca z zazdrości. Idę beczeć w poduszkę.
Aaa w ten deseń,w pierwszej chwili zrozumiałam,ze moze jakaś alergia czy coś,ale nie chciałam wypytywać,teraz rozumiemSeiti pisze:Ja chce tego rudaska... <beczy>
Nie mogę bo mam dwie suki: jedna wpadła by w chorobę psychiczną na widok kota (ma złe doświadczenia z kotami), a druga mogłaby kota zjeść (miała 3 mies to królika z pyska jej wyciągałam).
Fajnie było mieć kota.Pooglądam Wasze szczęścia.
Asiu, ale zwróć uwagę, że mój mały książę, to Ryszard II, z całym szacunkiemasiryś pisze:No to Esme zawstydziła forumowiczówTaaakie zdjęcia
! Łapki, noski, ....książę Ryszard ( oj coś czuję,ze mój będzie miał poważną konkurencję
![]()
) Czochraty łepek, kreseczka na nosku, klapnięte uszka, wieeelkie pysie, popielata łapka, klasyczne pręgowanie, głupiutki wyraz twarzy....
Beatko trafiłaś na cudo! Nie mogę się napatrzeć ! Świetnie,że się pochwaliłaś
Szczerze? popłakałam się![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości