Zważywszy na to, że szukasz niedrogiej karmy myślę, że możesz wypróbować te karmy. One nie są złe. Ja od siebie polecałabym Ci wypróbować karmę o nazwie Nutra Gold Senior Cat. Ona też jest przystępna cenowo a wydaje mi się, że skład ma dużo lepszy i co najważniejsze smakuje kotom

. W tej karmie nie ma kukurydzy, pszenicy i soi więc nie napycha się kota głównie węglowodanami. Na stronie krakvetu są jej dwa rodzaje tańsza i trochę droższa. Skład tej tańszej jest taki: Mięso z kurczaka (16%), mieso z łososia (16%), mączka z kurczaka, pełnoziarnisty ryż brązowy, tłuszcz z kurczaka (konserwowany mieszanką tokoferoli), płatki owsiane, pełnoziarnisty ryż biały, ziemniaki (3%), jęczmień, proso, mięso z indyka (3%), mięso z kaczki (3%), siemię lniane, produkty pochodne jaj, naturalny dodatek smakowo-zapachowy z kurczaka, marchew (1%), groszek zielony (1%), jabłka (1%), wodorosty (1%), sproszkowany owoc żurawiny (1%), wyciąg z ziela rozmarynu (1%), suszona nać pietruszki (1%), szuszony korzeń cykorii, tauryna, mączka z małży (źródło glukozaminy), chrząstka drobiowa (źródło chondroityny), witaminy i minerały. I chyba tą osobiście bym Ci polecała. W tej droższej w składzie jest mączka kukurydziana więc nie wiem czy by Ci to odpowiadało