BIOMILL
Ja będę próbowac karmić moją sterylizowaną sunię Biomill Swiss Professional Mini Light (Chicken Rice). Obawiam się najbardziej tego, że psica odmówi jedzenia . U nas najlepiej sprawdzają się składy tradycyjne i bardzo liczę, że Biomill jej będzie smakował. Niestety to jest kulinarna terrorystka, ale tym razem ja jestem mocno zdeterminowana
My karmimy naszą Rudą od maja tak mniej więcej nowym Biomillem adult light i wszystko jest okay. Wypróbowałam też jako przerywnik Biomill normalny, czyli nie light, ze żwaczami i ziemniakami, i ten smakował Rudej najbardziej, ale ogólnie Biomill jej smakuje cały. Ze względu na wyjątkowo duże granulki kupujemy adult medium.
Pozdrawiam
M.
Pozdrawiam
M.
dzięki ! miałam pokusę , żeby zamówić medium dla mojego jamniola ( wiele karm dostaje w wersji medium, bo to kawał twardzielki jamniczej ) , ale ostatecznie wybrałam mini.megan pisze:Nie są:) Granulki medium są średnicy dwuzłotówki dokładnie, spłaszczone takie są. M.
-
- Informacje
-