GreenFish
Produk o którym tu mówimy jest sprzedawany w każdym dobrym sklepie to nie jest wynalazek ani nowośc
nie ma wygórowanej ceny jest dobry jakościowo, nawet w żywieniu człowieka podczas procesu smażenia zaleca się dodawanie do oliwy oleju, wracając do tematu ten produkt ma całkiem dobrze zbilansowane składniki i co najważniejsze podawanie go przynosi efekt, myślę ze nie muszę uzupełniać diety witaminą E ponieważ karma Royal Hypoallergenic jest dobrze zbilansowana 

smakowałyGIZIU pisze:właśnie żonę poprosiłem zeby mi frytek na preparacie nasmażyła

no prosteOWCZARZ pisze:Megda i wszystko jasne, jesli nie drogi, to po co sie bawic w jakies komponowanie samemu tego w domu zamiast kupic gotowy produkt

ATA pisze:Myślę, że nawet nie powinnaś dodawać witaminy. Jeśli witamina jest i w preparacie i diecie to wystarczy. Powyżej pewnego poziomu witamina E zaczyna działać prooksydacyjnie dlatego nie należy z nią przesadzać
25mg które znajdują sie w tym produkcie (100ml) to 250% zalecanej dziennej dawki dla ludzi, myśle że 1,5 łyżki dziennie dodawanej do karmy spokojnie wystarczy dla psa.
Nie nie wiem co to znaczy i nie wstydze sie do tego przyznac. Nie kazdy jest tak wyuczony jak Ty, chociaz jest po studiach
A i wiele osób napewno tutaj nie wie co to znaczy bez szukania tego w innych zrodlach. Wiec prosze pisz czasem troche przystepniej....bo naprawde czytanie rad a potem jeszcze szukanie przetluamczenia na "nasz" jezyk potoczny to nie ma sensu 

OWCZARZ pisze:szukanie przetluamczenia na "nasz" jezyk potoczny to nie ma sensu

Ale dobrze że jeat na forum taka osoba która często potrafi odpowiedzieć na tródne pytania, na które my nie znamy odpowiedzi i myślę że nie jest to problem poszukania sobie jednego niezrozumianego słowa
jest dobrze 

OWCZARZ pisze:A mnie to drazni gdy musze jeszcze szukac co znaczy dane słowoTrudno jakos przezyje.
życie...

-
- Informacje
-