Markus MUHLE. Czy karmi ktoś?
Śniadanie też zjadła... Najpierw wybrała sobie chrupki NGBB a potem dopiero zabrała się za MM,ale zjadła do końca!!!Robert A. pisze:Powinno byc dobrze
Bede wiec może podawała przez jakiś czas obie karmy teraz razem... Tym bardziej, że przerażona stanowczoscia mojej suni co do niejedzenia MM, kupilam worek NGBB. Ktos to musi teraz zjesc )
Przynajmniej masz zapas karmyLouhans pisze:Śniadanie też zjadła... Najpierw wybrała sobie chrupki NGBB a potem dopiero zabrała się za MM,ale zjadła do końca!!!Robert A. pisze:Powinno byc dobrze
Bede wiec może podawała przez jakiś czas obie karmy teraz razem... Tym bardziej, że przerażona stanowczoscia mojej suni co do niejedzenia MM, kupilam worek NGBB. Ktos to musi teraz zjesc )
-
Jakaś ślepa jestem i nie mogę znaleźć tej karmy,czy ktoś może podać mi link?
Z góry dziękuję!
Z góry dziękuję!
W przypadku mojego psa to zapas na minimum pół rokuRobert A. pisze:Przynajmniej masz zapas karmy
A tak. btw. zjadła i kolację i śniadanie dzisiaj. oczywiście ciągle najpierw wybiera chrupki NGBB, a dopiero potem MM, za to jak skończy to dopomina się o więcej
Ależ jestem szczęśliwa, że zaczęła ją w końcu jeść
charli pisze:wilczy zew pisze:Jakaś ślepa jestem i nie mogę znaleźć tej karmy,czy ktoś może podać mi link?
Z góry dziękuję!
Dystrybucja rusza pod koniec lutego po Poznańskich targach. Zapraszam na polską stronę internetową.
nie mogę tej stronki namierzyc.
Zamówiłam w zooplusie i czekamy. To nasz pierwszy raz z MM i jak suka nie będzie chciała tego jeśc, to chyba oddam zaraze ( sukę )
No i proszę... Sunia przeprosiła się już z MM i teraz tańcuje mi już i przed miską napełnianą MM
Domaga się więcej i potrafi wylizać pustą miskę!
Co ważne, nie tyje na tej karmie, nie rozdyma brzucha, kupy trochę miększe niż na NGBB (ale to dobrze bo na NGBB było ciut za twarde). O włosie się nie wypowiem bo moja suka jest szorstkowłosa i włos jest mocno dojrzały i wymaga już trymowania, a wstrzymujemy się ze względu na mrozy. Nie zżera śmieci (ale zaczęła interesować się korzonkami krzaczków).
Dołączyłam do karmy witaminy Top 10 Beaphar i skończyły się też przeziebienia, które wcześniej regularnie łapała.
Mamy więc chyba wybraną alternatywną karmę na zimę
Domaga się więcej i potrafi wylizać pustą miskę!
Co ważne, nie tyje na tej karmie, nie rozdyma brzucha, kupy trochę miększe niż na NGBB (ale to dobrze bo na NGBB było ciut za twarde). O włosie się nie wypowiem bo moja suka jest szorstkowłosa i włos jest mocno dojrzały i wymaga już trymowania, a wstrzymujemy się ze względu na mrozy. Nie zżera śmieci (ale zaczęła interesować się korzonkami krzaczków).
Dołączyłam do karmy witaminy Top 10 Beaphar i skończyły się też przeziebienia, które wcześniej regularnie łapała.
Mamy więc chyba wybraną alternatywną karmę na zimę
-
- Informacje
-