Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
odrobaczona była 7.04/19.04/23.05/20.06 było ok. to jak podawać jeszcze ten węgiel ? a jakie suplementy byś polecił- bardzo zależy mi na tym żeby psina rozwijała się prawidłowo i co spróbować dalej karmić Acaną i patrzeć co wyleci...czy jednak zmienić na Trovet Rabbit
Osobiście spróbowałbym Trovet.
Jest sporo suplementów na rynku są lepsze,gorsze,droższe ,tańsze.
Ja osobiście najczęściej polecam Beaphar top 10 tabletki Aptus tabletki lub(połączenie witamin i ochrony stawów)Dolfos Arthrofos forte w proszku sypane.
Jest sporo suplementów na rynku są lepsze,gorsze,droższe ,tańsze.
Ja osobiście najczęściej polecam Beaphar top 10 tabletki Aptus tabletki lub(połączenie witamin i ochrony stawów)Dolfos Arthrofos forte w proszku sypane.
Spokojnie damy radę
Kup Trovet, koniecznie wzmocnij psa Beaphar top 10 (opłaca się lepiej większe opakowanie) i coś na stawy by się przydało(suczka jest w okresie intensywnego wzrostu) na stawy możesz kupic Aptoflex firmy Aptus jest w plynie(nie mylic z Arthroflexem) i to w zupełności wystarczy.Oczywiście jak będziesz wprowadzała Trovet to nie jednocześnie wszystkie suplementy tylko powoli po kilku dniach.Psinka ma mały problem i trzeba go wyeliminować.
Celowo nie wypisuję większej ilości suplementów,zebyś mogła się w tym połapać.Wybrałem 2 łagodne,a zarazem bardzo skuteczne o świetnym przyswajaniu.
Kup Trovet, koniecznie wzmocnij psa Beaphar top 10 (opłaca się lepiej większe opakowanie) i coś na stawy by się przydało(suczka jest w okresie intensywnego wzrostu) na stawy możesz kupic Aptoflex firmy Aptus jest w plynie(nie mylic z Arthroflexem) i to w zupełności wystarczy.Oczywiście jak będziesz wprowadzała Trovet to nie jednocześnie wszystkie suplementy tylko powoli po kilku dniach.Psinka ma mały problem i trzeba go wyeliminować.
Celowo nie wypisuję większej ilości suplementów,zebyś mogła się w tym połapać.Wybrałem 2 łagodne,a zarazem bardzo skuteczne o świetnym przyswajaniu.
Witam!
Ja bym jednak royala clubn ie próbowała. Według mnie nawet zwykły royal nie jest karmą najwyższej jakościa seria club jest poprostu tanszym i niższej jakości od zwykłego (ale pokręcilam). W tej cenie można znaleść lepsze karmy jeśli chodzi o odchudzanie to dobry jest arion dla grubasków:). Ogolnie jest to dobra firma i dosyć nie droga. ja u mojego psa używam eukanuby dla psów z wrażliwą skórą bo ma ona problemy z alergią. Ale u poprzedniego używałam Najpierw royala (tego droższego) potem przeszłam na ariona i była naprawde duża róznica i w jakości sierści zero problemów z trawieniem a i pies jadł bardzo chętnie. Z suchych karm próbowałam Boscha- karma bardo mocno uczulała ale znajomi karmią swoje psy i twierdza ze jest ok skład napewno lepszy od royala club z tej firmy natomiast dobry jest bosch bio jesli chcesz odchudzić psa to wybież tego dla seniorów. Cena nie jest jakaś wielka przelicz dzienną dawke dla psa i zobaczysz że nawet przy najdroższej suchej karmi wychodzi mniej niż przy gotowaniu wkońcu ja mojego 20kg psa nie nakarmiłabym za 3 zł dziennie jak mi teraz wychodzi.
Ja bym jednak royala clubn ie próbowała. Według mnie nawet zwykły royal nie jest karmą najwyższej jakościa seria club jest poprostu tanszym i niższej jakości od zwykłego (ale pokręcilam). W tej cenie można znaleść lepsze karmy jeśli chodzi o odchudzanie to dobry jest arion dla grubasków:). Ogolnie jest to dobra firma i dosyć nie droga. ja u mojego psa używam eukanuby dla psów z wrażliwą skórą bo ma ona problemy z alergią. Ale u poprzedniego używałam Najpierw royala (tego droższego) potem przeszłam na ariona i była naprawde duża róznica i w jakości sierści zero problemów z trawieniem a i pies jadł bardzo chętnie. Z suchych karm próbowałam Boscha- karma bardo mocno uczulała ale znajomi karmią swoje psy i twierdza ze jest ok skład napewno lepszy od royala club z tej firmy natomiast dobry jest bosch bio jesli chcesz odchudzić psa to wybież tego dla seniorów. Cena nie jest jakaś wielka przelicz dzienną dawke dla psa i zobaczysz że nawet przy najdroższej suchej karmi wychodzi mniej niż przy gotowaniu wkońcu ja mojego 20kg psa nie nakarmiłabym za 3 zł dziennie jak mi teraz wychodzi.
Znowu musze się zwrócić się do Pana Roberta tym razem na prośbę koleżanki. Ma ona psiaka w typie asta/pit bulla, niestety pies ma problemy żołądkowe. Ostatnimi czasy bardzo często wymiotuje. Do tej pory karmiła go gotowanym jedzeniem, ale przestało mu służyć. Oczywiście jej pytanie brzmi jaką karmę by Pan polecił, dodam że pies lubi spore kęsy więc karmy o małych granulkach odpadają, do tego mile widziana przystępna cena. Aaa ma jeszcze mieszańca dobermana którego nie mogą podtuczyć, jest dość chudy.
W jakim wieku jest pies?Czy był odrobaczany,jak jego qupy, i cała masa pytań dodatkowych?Seiti pisze:Znowu musze się zwrócić się do Pana Roberta tym razem na prośbę koleżanki. Ma ona psiaka w typie asta/pit bulla, niestety pies ma problemy żołądkowe. Ostatnimi czasy bardzo często wymiotuje. Do tej pory karmiła go gotowanym jedzeniem, ale przestało mu służyć. Oczywiście jej pytanie brzmi jaką karmę by Pan polecił, dodam że pies lubi spore kęsy więc karmy o małych granulkach odpadają, do tego mile widziana przystępna cena. Aaa ma jeszcze mieszańca dobermana którego nie mogą podtuczyć, jest dość chudy.
Czy wymiotuje o określonych porach np rano?
Na podtuczenie idealnie sprawdza się NGBB.
witam
Trovet - to jest to .Nareszcie widzę twarde qupy ( nigdy nie przypuszczałam, że ich widok może tak cieszyć ) Przed chwileczką przyszła paczka z witaminkami (TOP 10 i APTO-FLEX) więc pomalutku zacznę wprowadzać, mam pytanie czy podawać dalej Rumen Tabs czy zaniechać ?
Pozdrawiamy Ja i Dasza
Trovet - to jest to .Nareszcie widzę twarde qupy ( nigdy nie przypuszczałam, że ich widok może tak cieszyć ) Przed chwileczką przyszła paczka z witaminkami (TOP 10 i APTO-FLEX) więc pomalutku zacznę wprowadzać, mam pytanie czy podawać dalej Rumen Tabs czy zaniechać ?
Pozdrawiamy Ja i Dasza
Amstafowate ma coś koło 3 lat. Ostatnio jak byłyśmy na wspólnym spacerze to miał rozwolnienie. Mówi że on czasem tak ma że wymiotuje, ale był spokój przez jakiś czas a teraz znowu. O NGBB jej wspominałam. Tak obydwa były odrobaczane, a wymioty bywają o różnej porze.
Jak miło czytac wpisy tak bardzo zadowolonej właścicielki psa (do niedawna zasmuconej)dancze pisze:witam
Pozdrawiamy Ja i Dasza
Rumen tabs na chwilę obecną odstaw,nie ma potrzeby podawania.
-
- Informacje
-