Akurat zioła zawarte w karmie Wolfsblut są jak najbardziej odpowiednie i bezpieczne dla psów,kolejna sprawa :są ilościach niewielkich można powiedzieć śladowych,te ilości pozwalaja właścicielowi czuć się bardziej psychicznie happy aniżeli wpływają bezpośrednio na zdrowie psów.Angie&Lena pisze:japanisze właśnie myślałam o tym Wolfsblut'cie, ale podejrzewam, że mój pies źle reaguje na dużą zawartość ziół. Pewności nie mam, ale tym razem kupię coś mniej ziołowego i zobaczymy czy mam rację. U mnie teoria z miedzią się sprawdziła, więc w nią wierzę.
Robert A. mam świadomość, że jakość jest najważniejsza, ale u mnie karma bez zbóż sprawdziła się super jezeli chodzi o wszystko inne oprócz tych gazów i qp.
Znalazłam gdzieś na tym forum linka do innego forum gdzie facet strasznie krytykuje min. Orijena. Co W y na to, zgadzacie się? Link do forum XXXXXXXXXXXXXX
Osobiście nie znam i nie słyszałem aby jakikolwiek pies żle reagował na naturalne zioła przeznaczone dla psów,to jest niemozliwe możesz mi wierzyć znam się na tym temacie