Zrobione
Trzymajmy kciuki, łapki...
Fotki Waszych pupili.
Trzymamy kciuki łapki, pazurki, ogonki, a mój kocurek...wiecie co
Zabko! Łódź jest duzym miastem, jestem przekonana, ze pręznie działa tu Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Mają swoich wolontariuszy. Może zadzwoń do TOnZ ! Jako stowarzyszenie na pewno maja środki na takie cele!
Uwielbiam takich ludzi, jak Wy! Dzięki Wam wierzę,ze świat i ludzie nie sa tacy źli....
Zabko! Łódź jest duzym miastem, jestem przekonana, ze pręznie działa tu Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. Mają swoich wolontariuszy. Może zadzwoń do TOnZ ! Jako stowarzyszenie na pewno maja środki na takie cele!
Uwielbiam takich ludzi, jak Wy! Dzięki Wam wierzę,ze świat i ludzie nie sa tacy źli....
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Amika: balkon dosyć duży i nietypowy, bo pół okrągły i zabezpieczenie go siatką graniczyło z cudem. Prawda jest taka, że metodą prób i błędów (tzn zastosowanie: wysokiej siatki, aż po samą poręcz; niskiej na 20 cm; pleksi, bambusów, itd) znaleźliśmy optymalne rozwiązanie tj. siatka z małymi otworkami wysoka na 50 cm, która nie kusi ich jak wysoka do wdrapywania się na nią i nie pozwala tak jak niska wyglądać nad siatką - okazała się idealna Przestały się interesować wyskakiwaniem jak tylko założyliśmy im siatkę przez którą mogą sobie oglądać co się dzieje na zewnątrz. Na szczęście dziewczyny nauczyły się wychodzenia i patrzenia na świat Nie powiem jednak, ze nie trzęsłam się ze strachu jak wychodziły i poznawały okolice balkonu, bo mój TŻ ze stoickim spokojem powtarzał, że one są inteligentne i nie wyskoczą, ja natomiast musiałam przez pierwsze tygodnie bacznie je śledzić i obserwować taka juz rola mamusi ;P
A dla zobrazowania przesyłam zdjęcie
Dodatkowo...
Aferka na nowym kocyku:
...i na starym też wygodnie:
Wygibasy Furii:
A dla zobrazowania przesyłam zdjęcie
Dodatkowo...
Aferka na nowym kocyku:
...i na starym też wygodnie:
Wygibasy Furii:
- Furia i Afera
Głowy im się nie mieszczą w tym dolnym prześwicie (teraz bo jak były mniejsze to oczywiście było to zabezpieczone dodatkową siatką, którą w tym roku postanowiły skosztować i ją zdjęliśmy, bo bałam się, że zjedzą jakiś kawałek plastiku Piętro natomiast IIAmika pisze:A nie boisz się, że dołem mogą się wyśliznąć. Na zdjęciu widać, że prześwit dość szeroki, no i chyba piętro też nie najniższe.
Moje lubiły właśnie dołem na ptaszki wyglądać.
PS. Już nie długo ruszamy z budową drapaka dla dziewczyn, bo ten co mają jest już chyba za mały. Niestety ceny w sklepach drapaków 160-170 cm są kolosalne Oczywiście nie omieszkam się pochwalić a co mi tam
To może i ja wreszcie dokładnie sfotografuję nasz 4piętrowy stojak
A na razie pokażę zdjęcie siostry naszych dziewczyn. Kotka nie może się zdecydować co do koloru futerka. Najpierw była srebrna, potem taka jak na zdjęciach sprzed 3 m-cy, potem prawie czarna. Teraz znowu postanowiła trochę rozjaśnić futerko
A na razie pokażę zdjęcie siostry naszych dziewczyn. Kotka nie może się zdecydować co do koloru futerka. Najpierw była srebrna, potem taka jak na zdjęciach sprzed 3 m-cy, potem prawie czarna. Teraz znowu postanowiła trochę rozjaśnić futerko
- Furia i Afera
No, no, no... Musze przyznać, że jest bardzo oryginalna - bardzo mi się podoba, a jak to mówią "kobieta zmienna jest" więc ma prawo
- Furia i Afera
Z góry przepraszam za następujące stwierdzenie ale...
ONE WYGLĄDAJĄ NORMALNIE JAK GREMLINY
ONE WYGLĄDAJĄ NORMALNIE JAK GREMLINY
Nie przejmuj się inni też tak na te kosmitki zareagowali
http://picasaweb.google.pl/malawaszka/Kosmita4lip2010#
joluka pisze:ło matko! gremliny!!!!!!! :ryk:missieek pisze:kociaki wziete z olkusza
piękne te kociaki - zjawiskowe!!!! oby znalazły szybko bardzo dobre domy!!!!
A tu więcej zdjęć tych cudaczkówslapcio pisze:Nawet bardziej lemury niż gremliny
http://picasaweb.google.pl/malawaszka/Kosmita4lip2010#
Muszę pokazać te fotki właścicielce Jody Co by nie myślała, że jej kotka taka wyjątkowa
Kociaki cudne Jestem pewna, że szybko znajdą domki. Ale to raczej żadne pokrewieństwo z Jodą i Dziewczynami. Odległość robi swoje
Przez ten upał moje kocice, gdy tylko wejdę do domu, domagają się wyczesywania
Kociaki cudne Jestem pewna, że szybko znajdą domki. Ale to raczej żadne pokrewieństwo z Jodą i Dziewczynami. Odległość robi swoje
Przez ten upał moje kocice, gdy tylko wejdę do domu, domagają się wyczesywania
Wybaczcie jeżeli nie w temacie. Potrzebuję rady.
Chciałem ustawić avatarek mojego kota i nie puszcza mnie. Widzę że układ profilu jest taki sam jak na forum przyrodniczym w którym jestem od paru lat, a mimo to po zmniejszeniu zdjęcia do wielkości 80/60 system nie zapisuje zdjęcia, pokazuje się natomiast komunikat "zdjęcie powinno być większe niż 0 kb", czy coś w tym rodzaju.
Próbowałem zapisać zmniejszone 20/15, 100/75 i efekt taki sam.
Możecie poradzić w czym problem. Korzystam z programu IrfanView.
Chciałem ustawić avatarek mojego kota i nie puszcza mnie. Widzę że układ profilu jest taki sam jak na forum przyrodniczym w którym jestem od paru lat, a mimo to po zmniejszeniu zdjęcia do wielkości 80/60 system nie zapisuje zdjęcia, pokazuje się natomiast komunikat "zdjęcie powinno być większe niż 0 kb", czy coś w tym rodzaju.
Próbowałem zapisać zmniejszone 20/15, 100/75 i efekt taki sam.
Możecie poradzić w czym problem. Korzystam z programu IrfanView.
- Furia i Afera
Tez mi się nie udało, stąd mam zdjęcie jedynie w podpisie
-
- Informacje
-