Witam!!!!
Podsyłam Wam kilka aktualniejszych zdjęć mojego pupila!!!
PREZIO.... HIHIIHIHIHIII
ACH TEN JĘZYCZEK... ACH...
ZIEWANKO...
DOKĄD SIĘGA MÓJ JĘZYK...????
Fotki Waszych pupili.
Ale on jest piękny. I te oczy
Dzięki A co do gromadki, to w sumie nic trudnego - wystarczy się dobrze rozejrzećkoralik_ pisze: Twoje kotki też sa superowe!!!!! Chciała bym mieć taka gromadke... hihiihi.... może się kiedyś doczekam....
Piękna jest, a ta kitka - po prostu cudo
Amiko, czy Ty sie na mnie gniewasz?
Atko, zerknij na zdjęcia czarno-białego koteczka, które tu zamieściła ko_da1 (19 str). To dopiero są super fotki, mnie jeszcze kawałek do takich zdjęć.
Fotki na domowym, więc może wieczorkiem coś wrzucę
Etui z pilniczka do paznokci. To jedna z jej ulubionych zabawek, tutaj zostawiony na "wabia". Ona nosi go w zębach albo zakopuje pod chodnik a potem na niego polujeATA pisze:A co ta łobuzica usiłuje ściągnąć ze stołu?
Fotki na domowym, więc może wieczorkiem coś wrzucę
Ostatnio zmieniony 10 marca 2008, 09:09 przez Amika, łącznie zmieniany 1 raz.
Kity faktycznie mają ładne. A w ogóle to takie dziwadełka. Mają piękne kryzy na szyi, potem przez łopatki krótsze włosy i potem znowu dłuższe. Im bliżej ogonów tym sa one dłuższe.Iza-Erin pisze:Piękna jest, a ta kitka - po prostu cudo
Izuniu bardzo, bardzo przepraszam .
Odebrałam pw, miałam odpowiedzieć ale przyjechały dzieci i oczywiście "wygryzły" mnie od kompa, a potem zapomniałam GG nie zakładam, bo i tak zbyt dużo czasu siedzę w necie
Amiko, nie ma sprawy - rozumiem. A kwiatki są przecudneAmika pisze:Kity faktycznie mają ładne. A w ogóle to takie dziwadełka. Mają piękne kryzy na szyi, potem przez łopatki krótsze włosy i potem znowu dłuższe. Im bliżej ogonów tym sa one dłuższe.Iza-Erin pisze:Piękna jest, a ta kitka - po prostu cudo
Izuniu bardzo, bardzo przepraszam .
Odebrałam pw, miałam odpowiedzieć ale przyjechały dzieci i oczywiście "wygryzły" mnie od kompa, a potem zapomniałam GG nie zakładam, bo i tak zbyt dużo czasu siedzę w necie
A co do twoich kociaków, możesz mi przypomnieć jak się u Ciebie znalazły i po jakich (chodzi mi o wygląd) są rodzicach?
ATO, może koci fryzjer jakąś treskę by dorobił czy cos takiego?ATA pisze:A czy kotom można przedłużyć futerko? Dorobiłabym mojemu taką kitę, bo tylko jej mi u niego brakuje Jego mama ma taką piękną...
-
- Informacje
-