MILI i AMY
Karolina nie ma wydaje mi się, że te 20 zł, które im się wpłaca to jest właśnie na opłacenie kuriera a same próbki nic nie kosztują. Kiedyś było tak, że wysyłali całkowicie za darmo ale widocznie było dużo osób chętnych więc teraz pobierają 20 zł nawet nie wiem czy przypadkiem kiedyś mi Pan z obsługi o tym nie wspominał.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2011, 18:16 przez Hedwa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ale wiecie co w różnych sklepach internetowych jest różnie napisane. I teraz bądź mądry człowieku i pisz wiersze ... Najlepiej widzieć opakowanie i bezpośrednio z niego czytać
ja jestem ciekawa czy jedna osoba mzoe zamowic wiecej próbek, albo podac dane do przelwu komos kto nie ma internetu i nie skntaktuje sie z nimi a tez by chcial próbki - kolezanka sie dorobila 5 kobiety i ma teraz 5 facet ow i 5 kobit i zarzeka sie ze wiecej nie bedzie - przy 8 to samo mówiła <hahaha>
Nie sądzę żeby jedna osoba mogła zamówić więcej próbek. Tam jest też podany nr telefonu więc kontaktować się można w tej sprawie nie tylko przez internet, jak ktoś nie ma łącza to pewnie ma telefon . Albo Ty możesz założyć sobie konto internetowe na którejś z poczt i w imieniu tej osoby czy też jako ta osoba napisać do nich maila, podać adres tej osoby i żeby osoba ta wysłała przelew np na poczcie polskiej czy też w banku jeśli nie może przez neta . Ja teraz tak zrobiłam że poprosiłam znajomego żeby zamówił na siebie jak dostanie to nam przyniesie pewnie dziś dostanie
Monika no dokładnie też to samo zauważyłam, że w różnych sklepach różnie podają te składy. Też jestem zdania, że lepiej wziąć opakowanie do ręki i przeczytać. W sklepie zoologicznym można czytać składy a w internecie zamawiać
Monika no dokładnie też to samo zauważyłam, że w różnych sklepach różnie podają te składy. Też jestem zdania, że lepiej wziąć opakowanie do ręki i przeczytać. W sklepie zoologicznym można czytać składy a w internecie zamawiać
czyli teraz zamawialas
Nie no ja akurat nie dla siebie pytam
A trzeba za kazdym razem sie z nimi kontakotwać czy poprostu przesłac 20żł w tytule napisac na próbki podac adres i koniec?
Bo na maile to oni nie odpisuja, a nie usmiecha mi sie zakladac nowych gg bo po co
Nie no ja akurat nie dla siebie pytam
A trzeba za kazdym razem sie z nimi kontakotwać czy poprostu przesłac 20żł w tytule napisac na próbki podac adres i koniec?
Bo na maile to oni nie odpisuja, a nie usmiecha mi sie zakladac nowych gg bo po co
-
Dokładnie. Nie odpisują. A na gg to nie wiem czy im podać swoje dane bo może nie archiwizują rozmów. I ja im wpłacę a karmy nie dostaneK@rOLcI@ pisze:Bo na maile to oni nie odpisuja
dziwne, że nie odpisują mi odpisali ale czasem jest tak, że odpisują dopiero po kilku dniach aha i najczęściej dają odpowieź tak około godz 17. Wiecie tam przy tylu klientach mają pewnie młyn i podejrzewam, że najpierw realizują te większe zamówienia. Mi kolega zamawiał jakoś ze 4 dni temu chyba przedwczoraj wysłał im pieniądze za próbki. Dziewczyny wydaje mi się, że nie wystarczy im wysłać samego przelewu i że najpierw trzeba się kontaktować to się takie logiczne wydaje. Może zadzwońcie tam do nich. A w ogóle kiedy wysyłałyście maile?
no widzisz a jednak no to super! U nich to wygląda w zasadzie tak że odpowiedź jest typu - 4kg próbek kosztuje 20zł i tyle więc się nie rozpisują. Następnego maila piszesz już po wysłaniu przelewu i podajesz w nim swój adres aha i informujesz , że pieniądze zostały przelane. Warto podać też nr kontaktowy dla kuriera lub wspomnieć w jakich godzinach może zastać was w domu .Na tego maila z adresem już nie odpisuja po prostu wysyłają Ci paczkę i o tym nie informują.
-
Ja wysyłałam we wtorek 15 listopada i do dzisiaj cisza Pewnie nie chcą żebym od nich zamówiłaHedwa pisze:A w ogóle kiedy wysyłałyście maile?
Karolina to powiedz Monice żeby jej Mili też radochę miała A ja właśnie dostałam próbki Każda próbka ma w sobie 170g karmy
Dwóch opakowań nie ma bo już koty odrobiną poczęstowałam i otwartych nie dawałam do zdjecia :
Kiedyś mi wysłali więcej tych karm jeśli chodzi o ich rodzaj podejrzewam, że wysyłają to co mają na stanie
Dwóch opakowań nie ma bo już koty odrobiną poczęstowałam i otwartych nie dawałam do zdjecia :
Kiedyś mi wysłali więcej tych karm jeśli chodzi o ich rodzaj podejrzewam, że wysyłają to co mają na stanie
-
- Informacje
-