Fajnie wyszedł wam ten balkon. Widzę, ze u Was tez siatka przed balustradą. Ja mam bujną wyobraźnię i widziałam już w myślach jak kot mi spada między balustradę i siatkę, i się próbuje wyplątać. Brrr
Jacki wygląda jakby miał głowę od innego kota- tak dokładnie kolor odcina mu się od reszty futerka.
Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
Dzięki! Powiem szczerze, że ja sama nie mogę się napatrzeć na to jak zamontowaliśmy siatkę. Korzystaliśmy z porad na forach no i trochę odgapiliśmy ze zdjęć na stronach firm montujących takie siatki
. Wszystko wyszło stabilnie i jest dobrze ponaciągane dzięki śrubom rzymskim i sile naszych mięśni
Michał ja myślę, że u Ciebie dałoby się wszystko zamontować np. na drewnianej konstrukcji ale to dużo roboty choć nie wiem czy będąc w takiej sytuacji i tak bym się na to nie pokusiła
w końcu czego się nie robi żeby uszczęśliwić kota
![Laughing :lol:](./../images/smilies/icon_lol.gif)
Justyna właśnie braliśmy pod uwagę to, że po zamontowaniu siatki po zewnętrznej stronie kot może nam wypaść tym bardziej, że w taki właśnie sposób wypadła kotka mojej sąsiadki. Teraz ma już przemontowaną siatkę po wewnętrznej stronie.
![Very Happy :D](./../images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./../images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./../images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Laughing :lol:](./../images/smilies/icon_lol.gif)
Justyna właśnie braliśmy pod uwagę to, że po zamontowaniu siatki po zewnętrznej stronie kot może nam wypaść tym bardziej, że w taki właśnie sposób wypadła kotka mojej sąsiadki. Teraz ma już przemontowaną siatkę po wewnętrznej stronie.
no teoretycznie na drewnianej konstrukcji by się dało, tylko też kwestia po 1 jak to będzie wyglądało, po 2 na ile stabilne to będzie (ja mam balkon ponad 5m długi i prawie 1,5 szeroki)... póki co wystarczają Chice spacery no i siatka w drzwiach balkonowych tak, że na zewnętrznym progu może sobie spokojnie leżeć
.
Ale naprawdę podziwiam zacięcie i zdolności![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
Ale naprawdę podziwiam zacięcie i zdolności
Michał ja mam balkon o podobnych wymiarach tyle, że u nas nie ma potrzeby stawiania konstrukcji. Musiałbyś zrobić na balkonie coś na kształt woliery i jakby dobrze pomyśleć dałoby się zrobić tak żeby było stabilnie
Ja już widziałam takie balkony i całkiem niegłupio to wygląda
. Nawet chyba gdzieś na forach trafiałam na takie zdjęcia
My ze swoimi też spacerujemy pod blokiem ale wiadomo to się robi raz w ciągu dnia lub raz na tydzień a tu mają okazję wyjść i pogapić się na ptaszki kiedy tylko chcą, pochodzić po półkach, rozwalić się w słońcu... To trochę takie podarowanie kotu odrobiny wolności.
PS.Dziękuję za pochwały!![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
PS.Dziękuję za pochwały!
- Furia i Afera
Balkon pierwsza klasa - pozazdrościć!!!
teraz nie pozostaje mi nic innego tylko przyjechać na kawę i na własne oczy zobaczyć![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)
teraz nie pozostaje mi nic innego tylko przyjechać na kawę i na własne oczy zobaczyć
![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)
- Furia i Afera
Oczywiście, że nie zapomniałam!!!
Powiedz mi tylko w jakich rejonach Krakowa mieszkasz (ulice, punkty orientacyjne)? Muszę sobie to wszystko jakoś zorganizować i myślę, że po 8 lipca mogłybyśmy się spokojnie umówić - tylko czy pasuje Ci raczej w tygodniu, czy weekend?
Powiedz mi tylko w jakich rejonach Krakowa mieszkasz (ulice, punkty orientacyjne)? Muszę sobie to wszystko jakoś zorganizować i myślę, że po 8 lipca mogłybyśmy się spokojnie umówić - tylko czy pasuje Ci raczej w tygodniu, czy weekend?
- Furia i Afera
No to już wszystko wiem
ja teraz pracuje na Wadowickiej, więc nie mam tak daleko ![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
Jakbyśmy się umówiły w dzień powszedni to mogłabym być gdzieś tak koło 17 lub kilka minut po.
Jakbyśmy się umówiły w dzień powszedni to mogłabym być gdzieś tak koło 17 lub kilka minut po.
Asia nie ma problemu
fajnie, że nie będziesz miała strasznie daleko bo trochę się tego obawiałam biorąc pod uwagę Twoje miejsce zamieszkania
Jutro rano na spokojnie podam Ci na pw numer swojego telefonu bo dzis to wchodzę tu tak z doskoku i się będziemy kontaktować
mizianki dla dziewczyn!
-
- Informacje
-