Rudzinek-Bazyl,Psotnica-Lola,wymarzony Jack i Kurczak Ralf
- Furia i Afera
No ba! Bez aparatu nie jadędobbinka pisze:Róbcie fotyyyyyyyyyyyyyyy
Ojoj, nie zazdroszczaj nam tylko wyrwij się kiedyś na pół dnia i nas odwiedźzoltazaba pisze:Ależ we mnie wzbudzacie dziką zazdrość
PS. Kasia, czym się interesuje Twój pierworodny? Mów mi tu, ale już, bo ciocia musi zrobić dobre pierwsze wrażenie
Esme to fakt widok mamy ładny to właśnie uwielbiam w naszym osiedlu bo teraz to rzadkość. Mamy też deptak ciągnący się przez środek całego osiedla i jest to raj dla rodziców z dziećmi bo można takiego malucha puścić swobodnie i nie obawiać się o to, że wpadnie pod samochód
Asiu generalnie jak to chłopak samochody mu w głowie, autobusy, traktory, helikoptery, motory, ciężarówki... lubi też bardzo książeczki oglądać głównie takie z pojazdami o jakimś samolocie albo koparce itd lub z postaciami z bajek - myszka miki, toy story, auta i uwielbia też takie z otwieranymi okienkami w środku . Ale nie szalej jestem pewna, że tak czy inaczej wrażenie zrobisz baaardzo dobre
Asiu generalnie jak to chłopak samochody mu w głowie, autobusy, traktory, helikoptery, motory, ciężarówki... lubi też bardzo książeczki oglądać głównie takie z pojazdami o jakimś samolocie albo koparce itd lub z postaciami z bajek - myszka miki, toy story, auta i uwielbia też takie z otwieranymi okienkami w środku . Ale nie szalej jestem pewna, że tak czy inaczej wrażenie zrobisz baaardzo dobre
No proszę! Umawiają się Tak przy wszystkich, na forum! Ładnie to tak? Pomyślałyście,choć przez chwilkę, jak czują sieę panie z klubu Sza zamieszkujące daleko od Grodu Kraka...?
A tak poważnie- życzę miłego spotkania . Asiu, zabierasz swoje powsinogi na imprezę na Hedwowy balkon ?
A tak poważnie- życzę miłego spotkania . Asiu, zabierasz swoje powsinogi na imprezę na Hedwowy balkon ?
- Furia i Afera
Kasia zanotowałam
Asia, nie tym razem będę jechać z pracy, więc dziewczyny muszą się obejść smakiem.
Asia, nie tym razem będę jechać z pracy, więc dziewczyny muszą się obejść smakiem.
Asiu Rysiowa teraz jak już nie pracujesz to może masz trochę więcej czasu na wypad do Krk co ? Ja mam duże mieszkanie myślę, że z powodzeniem pomieści cały klub Sza
Asiu Furyjkowo Aferkowa będę się upierać w tym, że przesadzasz
Asiu Furyjkowo Aferkowa będę się upierać w tym, że przesadzasz
- Furia i Afera
Asia, Kasia ma rację!!! U mnie to nawet miejsce koło Ara Ci odstąpię
Kasia, oj tam, oj tam - ja swoje wiem
Kasia, oj tam, oj tam - ja swoje wiem
haha cóż za poświęcenie Asiu Rysiowa nie pozostaje Ci nic innego jak docenić i przyjechać!Furia i Afera pisze:Asia, Kasia ma rację!!! U mnie to nawet miejsce koło Ara Ci odstąpię
Furia i Afera pisze:Kasia, oj tam, oj tam - ja swoje wiem
No tak sama jestem kobietą, że też do głowy mi nie przyszło jak uparte z nas stworzenia
Kochane! Doceniam Wasze starania Asiu, jak bym śmiała obok Ara
Niestety, jam dwojga zawodów: jeden odpadł, drugi został ( to prywatna działalność ). Trzeba pilnować jak oka w głowie, bo, niestety, pensyjka nie spływa co miesiąc, za to koszty utrzymana ogromne...
Ale i tak wierzę,ze kiedys się spotkamy na jakimś piwku ( uwielbiam ) Tylko ostrzegam: jestem straszną gadułą
Niestety, jam dwojga zawodów: jeden odpadł, drugi został ( to prywatna działalność ). Trzeba pilnować jak oka w głowie, bo, niestety, pensyjka nie spływa co miesiąc, za to koszty utrzymana ogromne...
Ale i tak wierzę,ze kiedys się spotkamy na jakimś piwku ( uwielbiam ) Tylko ostrzegam: jestem straszną gadułą
- Furia i Afera
Gaduły Kochaaaaaaamy!!!asiryś pisze:Kochane! Doceniam Wasze starania Asiu, jak bym śmiała obok Ara
A jak z Arkiem spać nie chcesz, to chociaż meczyk sobie razem jakiś oglądniecie, a spać możesz w pokoju gościnnym, ale tam to już z dziewczynami, bo na 100% nękały by Cie całą noc
PS. Justyna i inne szalone (+Michał) zaproszenie dla wszystkich aktualne oczywiście!
- Furia i Afera
Myślę, że po tej nocy miałabyś ich już dość, szczególnie gdy przed piątą miziałyby Cie swoimi długaśnymi wibrysami po nosie
-
- Informacje
-