trójłapek
- Furia i Afera
Oj skąd ja to znam dziewczyny czasem razem czasem osobno robią sobie ze mnie kanapę, a najgorsze jest to jak wskoczą na mnie gdy myję głowę pochylona nad wanną... wyobrażacie sobie jak komfortowo wtedy się czuję?
Byliśmy dziś u Guru. Staś ma białaczkę - stwierdzona lekka wiremia, dlatego też oczka się nie goją. Dostałam długą listę zakupów aptecznych. Na razie zapomnij o szczepieniach a w ogóle to zapomnij o kastracji, bo wirus się może przy znieczuleniu uaktywnić.
Więc Stach jest teraz obrażony na mnie za wyciągnięcie go do lecznicy , ja jestem zmartwiona jego chorobą , a stasiowe pampuszki cieszą się, że nie zostaną zgładzone .
Więc Stach jest teraz obrażony na mnie za wyciągnięcie go do lecznicy , ja jestem zmartwiona jego chorobą , a stasiowe pampuszki cieszą się, że nie zostaną zgładzone .
- Furia i Afera
jak w życiu... a podobno kobiety to słaba płećasiryś pisze:...Chyba generalnie są słabsze od kotek
Dobbi tak jak już pisałam - BĘDZIE DOBRZE!
- Furia i Afera
O ja cie pitole!!! Jaki Stach jest cudny i te oczy - poprawa jest niesamowita - SUPER!!!
"śpiące" zdjęcia są słodkie, ale najlepsze jest "Tak mędzimy o 4 rano " identycznie wygląda Puszek (kot ze Shreka) ha ha ha
"śpiące" zdjęcia są słodkie, ale najlepsze jest "Tak mędzimy o 4 rano " identycznie wygląda Puszek (kot ze Shreka) ha ha ha
A mi sie bardzo podoba, jak Stach "śniada" ( na pierwszy rzut oka przestraszyłam sie, ze dostaje jakieś wziewki/inhalacje )
Jest ślicznym kocurkiem A te rude plamki na snieżnobiałym tle przecudne . Bardzo się ciesze,ze jest w doskonalej formie
Jest ślicznym kocurkiem A te rude plamki na snieżnobiałym tle przecudne . Bardzo się ciesze,ze jest w doskonalej formie
No, a każdy kolejny wet, który go widzi zaczyna od sakramentalnego "ale oczy to brzdkie on ma". Dodam, że nie latam po wetach, tylko akurat jak chodzę do krakvetu, to albo ktoś jest na urlopie, albo nie zdążam sie załapać na ranną zmianę. Wczoraj tak doktora Jarka minęłam o 5 minut
-
- Informacje
-