Ale my tu sobie zartujemy Fajnie nam tu, prawda ?:D
Kaktusie, wzywam Cię
trójłapek
No i zostaliśmy w domu. Może i lepiej, bo Stach dziś pociągający jest. Nosem, znaczy się.
Wrzucam tu kilka fotek; wiem, że nie w wątku foto ale jak juz mamy swój własny wątek, to czemu tego bezczelnie nie wykorzystać ?
Staś śpiący obok laptopa. W dzień jest supergrzeczny, do rany przyłóż.
A to jego krewetka, tu trochę zwichrzona.
A tak mój sierotek obserwuje świat. Szybka "wynoskowana", oczywiście.
To Staś w całej ukłębuszkowanej krasie. Dorwać go nieśpiącego w dzień graniczy z cudem, takie ma przyspieszenie.
I albo mam go tak ...
albo tak...
]
a najczęściej - TAK!
Ale się nawklejałam
Żadna za mnie fotografka, do zdjęć Koci mi hoho brakuje , ale zawsze coś .
Wrzucam tu kilka fotek; wiem, że nie w wątku foto ale jak juz mamy swój własny wątek, to czemu tego bezczelnie nie wykorzystać ?
Staś śpiący obok laptopa. W dzień jest supergrzeczny, do rany przyłóż.
A to jego krewetka, tu trochę zwichrzona.
A tak mój sierotek obserwuje świat. Szybka "wynoskowana", oczywiście.
To Staś w całej ukłębuszkowanej krasie. Dorwać go nieśpiącego w dzień graniczy z cudem, takie ma przyspieszenie.
I albo mam go tak ...
albo tak...
]
a najczęściej - TAK!
Ale się nawklejałam
Żadna za mnie fotografka, do zdjęć Koci mi hoho brakuje , ale zawsze coś .
- Furia i Afera
Kurcze, z dnia na dzień piękniejszy!!!!! Pozazdrościć tylko można! a te kolory- super, extra
Rozumiem, że widzimy się w niedziele?
A Kaktuski jak nie było tak nie ma... hmmm zastanawiające!
Rozumiem, że widzimy się w niedziele?
A Kaktuski jak nie było tak nie ma... hmmm zastanawiające!
No, nie powiem, z paszczura wakacyjnego, który wspinał się po łydce i nikt go nie miał śmiałości wziąć na ręce (taki był obleśniawo- zapuszczony) coraz to bardziej milusi kawaler się robi. O miziastości i ciumastości nie wspomnę, 500%normy wyrabiamy. Szkoda tylko, że przy gościach się chowa, pewnie niejeden by go wymiętolił.
W niedziele się zjawiam. Jak mnie już zaprosiłaś, to cierp, hehe.
Sprawdzę, czy mam mail do Kaktuski i ją zaczepię, bo też się zastanawiam.
Ps. Znalazłam, wysłałam mail z groźbą karalną co to będzie jak się nie odezwie. Teraz czekam na policję
W niedziele się zjawiam. Jak mnie już zaprosiłaś, to cierp, hehe.
Sprawdzę, czy mam mail do Kaktuski i ją zaczepię, bo też się zastanawiam.
Ps. Znalazłam, wysłałam mail z groźbą karalną co to będzie jak się nie odezwie. Teraz czekam na policję
Dobbinko, a te rude plamki w rzeczywistości tez sa takie intensywne ? Takie łososiowe ?
Stasio jest cudny! A krewetka...do schrupania
A jesli chodzi o wynoskowane szyby, wyobraź sobie , jak to wyglada u mnie, przy trzech wilgotnych noskach
Zgrabny ten Twój "synek"
No to swięta spedzacie sobie z Asią Fajnie !
Rzeczywiście, tłuc sie tyle kilometrów na raptem 2-3 dni...chyba się nie opłacałoby. Niedługo wakacje, więc i tak zobaczysz sie z Rodziną
Stasio jest cudny! A krewetka...do schrupania
A jesli chodzi o wynoskowane szyby, wyobraź sobie , jak to wyglada u mnie, przy trzech wilgotnych noskach
Zgrabny ten Twój "synek"
No to swięta spedzacie sobie z Asią Fajnie !
Rzeczywiście, tłuc sie tyle kilometrów na raptem 2-3 dni...chyba się nie opłacałoby. Niedługo wakacje, więc i tak zobaczysz sie z Rodziną
- Furia i Afera
Oj babo, babo ale Ty nudzisz detale ustalimy na priv.dobbinka pisze:W niedziele się zjawiam. Jak mnie już zaprosiłaś, to cierp, hehe.
Dobrze, że się odezwała, ciekawe tylko gdzie się podziewała
- Furia i Afera
Dobbi a gdzie te piękne zdjęcia, które wczoraj mi pokazywałaś? Proszę się nie ociągać tylko wkleić
- Furia i Afera
Poganiam, poganiam a co?
Dostojny z niego mężczyzna - hmmm, hmmm, hmmm do schrupania
Dostojny z niego mężczyzna - hmmm, hmmm, hmmm do schrupania
-
- Informacje
-