Esme zapraszam i nie widzę innej opcji jak taka, że miałabyś nas odwiedzić
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
!
Asiu stadko wymiziane!
Tak w ogóle to ja tu tak na chwilę weszłam. Nawet nie mam kiedy zajrzeć do innych wątków przez tego zepsutego kompa i strasznie źle się z tym czuję
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. Przez długi weekend nie było nas w domu a kociaste zostały pod opieką znajomego. Każde oczywiście postanowiło zostawić jakąś niespodziankę od siebie i tak pierwszego dnia Jack wywalił na podłogę w kuchni pojemnik ze swoją karmą i tym samym nakarmił resztę kotów. Drugiego dnia Lola wygrzebała nawet nie wiem skąd skorupkę od jajka i oczywiście cała skorupka została rozniesiona w mniejszych częściach po mieszkaniu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Trzeciego dnia Bazyl postanowił przespacerować się po szafkach w kuchni i zrzucił suchy chleb, który tam zostawiłam. Tradycyjnie chleb został rozniesiony po całym mieszkaniu i wszystko było zasypane okruchami
. Na koniec Mancia po tym jak się posiliła Jackowym kittenem zrobiła na środku kuchni rzadką kupę
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Powiem wam, ze jak dostawałam relację z poczynań kotów od razu wiedziałam co, który zrobił
. Jack to żarłok niesamowity, który za kawałkiem szynki wskoczy do lodówki więc wysypanie karmy padło na niego. Lola ma tendencję do wygrzebywania śmieci z najmniejszych zakamarków więc skorupka to jej sprawka
Bazyl nauczył się ostatnio wskakiwać na blat i spacerować po szafkach więc chleb wiadomo kto zrzucił
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No a Mancia nie może jeść kittena bo reaguje tak jak zareagowała
Oprócz tego użądliła mnie pod okiem osa
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
. Wyglądam jakby mi ktoś przywalił całe oko mam opuchnięte. Śmiałam się do swojego Maćka, że jak będzie niedobry to będę mówić ludziom, że to jego zasługa
Koty po naszej nieobecności były strasznie stęsknione. Jak wróciliśmy to wszystkie mnie obsiadły, przytulały się, mruczały, bodły główkami jak baranki
Dziewczyny wymiziajcie od nas swoje kotuchy no i przepraszam, że nie zaglądam do Waszych wątków no i, że w ogóle mało tu bywam. Cały czas o Was myślę!